به گزارش ایسنا، کیومرث کلانتری در حاشیه برگزاری دومین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران در سال ۹۸ در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه بررسی کانونهای منشأ گرد و غبار استان تهران به عنوان نخستین دستور کار مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و گزارشی نیز توسط مدیرکل دفتر مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست ارائه شد. در حقیقت ۷۴ هزار هکتار از اراضی جنوب و جنوب غربی شرقی در استان تهران مستعد ایجاد گرد و غبار هستند که در این جلسه راهکارهای مختلف برای مقابله با این پدیده مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این جلسه با توجه به وظایف دستگاههای مربوطه راهکارهای مختلف مطرح و مقرر شد از این پس برنامه و دستورالعمل مشخصی برای هر یک از دستگاههای مربوطه تدوین شود تا هر یک در راستای وظایف خود در جهت مقابله با این پدیده گامهایی را بردارند.
مدیرکل محیط زیست استان تهران ادامه داد: موضوع افزایش آلاینده ازن در هوای تهران که این روزها موجب ناراحتی و دغدغه شهروندان شده است نیز مورد بررسی قرار گرفت و گزارشی نیز از سوی سازمان هواشناسی در این جلسه مطرح شد.
وی تاکید کرد: گزارش ارائه شده نشان داد که افزایش دما موجب افزایش آلاینده ازن درهوای تهران شده است. در حقیقت ازن آلایندهای ثانویه است و راهکارهای کاهش آن توسط سازمان هواشناسی در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ازن از گذشته وجود داشته اما حدود دو سال است که سنجش آن انجام میشود؛ آلایندهای که مختص فصل گرماست و با افزایش دما میزان آن افزایش پیدا میکند. در حال حاضر نیز میزان ازن در تهران ۸۵ است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود درخواست کرد که اطلاعات مربوط به میزان ازن در هوای تهران صرفاً توسط دبیرخانه سازمان حفاظت محیط زیست ارائه شود که این سازمان نیز اطلاعات خود را بر اساس دادههای شهرداری و هواشناسی منتشر میکند. قطعاً با تحقق این مهم اطلاعات دقیق و صحیح به شهروندان ارائه خواهد شد.
انتهای پیام