به گزارش ایسنا، اداره اخبار اجتماعی امروز (۲۷ خرداد) ۵۴ خبر،مصاحبه و گزارش روی خروجی خود منتشر کرده که برخی از مهمترین آنها در ادامه آمده است:
جزئیات لغو اجرای طرح زوج و فرد از روز شنبه
محسن پورسیدآقایی - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران- جزئیات طرح کنترل آلودگی هوا (زوج و فرد سابق) را تشریح کرد.
وی گفت: سال گذشته اجرای مرحله اول طرح ترافیک در دستور کار قرار گرفت اما از آنجایی که سوالات و ابهامات زیادی در مورد اجرای مسائل جدید وجود داشت با این حال ضمن پاسخگویی به همه ابهامات و سوالات این طرح را اجرا کردیم که خوشبختانه نتایج خوبی به همراه داشت.
از رجال نشینی تا فقر در شمیرانات
سید کمال الدین محمدیان - رییس شورای شهرستان شمیرانات - گفت: سرمایهدارانی که دراین شهرستان ویلا میسازند حتی یک ریال در این منطقه هزینه نمیکنند. در عوض انتظار دارند که از تمامی امکانات و خدمات استفاده کنند. تمامی درآمدهای ناشی از ساخت و ساز نیز برای شهرستان هزینه نمیشود، در نتیجه اداره کردن شهرستان بسیار سخت است. در حقیقت ما در شمیرانات پتانسیلهای بسیاری داریم اما شهرستان ویژه نیستیم و فقط گفته میشود شمیرانات شهرستان مرفه است.
غربالگری اهداکنندگان بارِ اولی خون/ عدم مراجعه نیمی از اهداکنندگان پس از انجام آزمایشها
دکتر علیاکبر پورفتحالله - مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران - ضمن تشریح اقدامات انجام شده جهت تضمین سلامت خونهای اهدایی و غربالگری اهداکنندگانِ بار اول خون گفت: به دنبال متمرکزسازی مراکز اهدای خون هستیم. هرچند که در حال حاضر کمبود امکانات و منابع مالی سد راهمان است.
وی با اشاره به برنامه سازمان انتقال خون برای غربالگری اهداکنندگان بار اول در کشور اظهارکرد: در حال حاضر در ۱۵ استان کشور برنامه آزمایش و غربالگری اهداکنندگان بار اولی را انجام میدهیم. علت اجرای این طرح این است که بر اساس گزارشهایمان ۸۰ درصد رخداد مثبت شدن آزمایشهای هپاتیت B، C و HIV در اهداکنندگان بار اولی است. بر همین اساس اهداکنندگان بار اول در ۱۵ استان کشور ابتدا مورد ارزیابی آزمایشگاهی قرار میگیرند و بعد از چهار ماه برای اهدای خون فراخوان میشوند البته این اقدام هزینهها و حجم کار ما را بسیار افزایش میدهد اما روی سلامت خون تاثیر مستقیمی دارد.
صادرات داروی ایرانی به بیش از ۳۰ کشور / سرنوشت ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو
دکتر محمدرضا شانهساز - سرپرست سازمان غذا و دارو- با اعلام فعالیت ۱۲۰ کارخانه داروسازی در کشور و چگونگی تامین و تدارک دارو در شرایط فعلی در عین حال درباره چرایی ایجاد شرایط «قرارگاه» در سازمان غذا و دارو همچنین مباحث مطرح در زمینه احتمال تغییر نرخ ارز دارو توضیح داد.
«بحران مهریه» و نقدی بر شیوه بازنگری در پرونده زندانیان مهریه
درحالی که چندی پیش سخنگوی قوه قضائیه از تاکید رئیس این قوه مبنی بر بازنگری در پرونده زندانیان مهریه خبر داد، محمدرضا زمانی درمزاری (فرهنگ) - عضو حقوقدان شورای فقهی و حقوقی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری- گفت: طرحها و لوایح شتابزده و غیر کارشناسی شده حقوقی و تقنینی و تصمیمات موقتی و غیر اصولی مترتب بر حقوق خانواده و ایجاد رویههای قضایی و حقوقی غیر موثر نه تنها مشکلی از مشکلات موجود در نظام حقوقی ایران نسبت به «بحران مهریه» و «حقوق خانواده در ایران» را حل نمیکند بلکه موجبات پیدایی و پویایی روزافزونِ نارساییهای متعدد و مختلف دیگری را فراهم میکند.
عدم پرداخت به موقع تسهیلات بازسازی منازل مناطق سیلزده از سوی بانکها
ابراهیم بازیان - مدیرکل دفتر مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی(ره) - از پرداخت نشدن بهموقع تسهیلات بازسازی مسکن مناطق سیلزده از سوی بانکها انتقاد کرد و گفت: مشکل اصلی امروز ما در روند بازسازی بانکها هستند.
آغاز ثبتنام پایگاههای تابستانه دانشآموزی از اول تیر
علی رمضانی - مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش- جزئیات برپایی و آغاز به کار پایگاههای تابستانی آموزش و پرورش را اعلام کرد.
وی در این باره اظهار کرد: ۳۰ هزار پایگاه تابستانی در نظر گرفته شده تا چهار میلیون دانش آموز تحت پوشش برنامههای مهارت محور قرار بگیرند.
مهلتی دوباره به جاماندگان برای «ثبت سفارش کتب درسی»
علی باقرزاده - معاون سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی- از باز شدن مجدد سامانه ثبت سفارش کتب درسی از اول تا هفتم تیرماه برای جاماندگان خبر داد.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام کتابهای درسی دوره دوم تا ششم ابتدایی از ۲۰ فروردین تا ۲۰ خردادماه انجام شد، اظهار کرد: برخی استانها نتوانستند ثبت نام کنند، به دلیل اینکه سامانه «سناد» چند روزی تعطیل و دچار اختلال شده بود.
بیابانهای ایران در حال پیشروی
امروز (۱۷ ژوئن مصادف با ۲۷ خرداد) روز جهانی مقابله با بیابانزایی است. به این مناسبت علیمحمد طهماسبی بیرگانی- متخصص بیایانزدایی- نسبت به پیش روی بیابانها در ایران هشدار داد و از نبود سیستم ملی پایش و هشدار بیابانزایی در کشور انتقاد کرد.
وی اظهارکرد: طبق تعریف مطرح شده از سوی کنوانسیون مقابله با بیابانزایی به تخریب سرزمین در مناطق خشک و نیمهخشک بر اثر فعالیتهای انسانی و تغییرات اقلیمی که منجر به «کاهش توان تولید اراضی» میشود، بیابانزایی گفته میشود. برای مثال طبق این تعریف اگر میزان تولید یک زمین کشاورزی در حد دو تن گندم باشد و این میزان به دلیل کاهش حاصلخیزی بر اثر فعالیتهای انسانی حتی به ۱۹۵۰ کیلو هم برسد، پدیده بیابانزایی رخ داده است.
واکنش پلیس به احتمال تولید سواریهای دیزلی
اوایل خرداد ماه امسال بود که احتمالاتی مبنی بر طراحی و ساخت خودروهای سواری دیزلی در کشور مطرح شد؛ موضوعی که تاکنون مخالفت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست را در پی داشته اما اگر روزی چنین خودروهایی در کشور تولید شود، شماره گذاری آن به چه صورت خواهد بود؟ سردار سید کمال هادیانفر -رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا - در این باره توضیح داده است.
به گزارش ایسنا، پربازدیدترین اخبار اجتماعی طی ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر است:
جزئیات لغو اجرای طرح زوج و فرد از روز شنبه
واکنش پلیس به احتمال تولید سواریهای دیزلی
چگونه در تابستان از پوست صورت مراقبت کنیم؟
از رجال نشینی تا فقر در شمیرانات
روش درمانیِ موثر برای پسوریازیس
انتهای پیام