به گزارش ایسنا، نشست هماهنگی جشنواره گردشگری موجسواری در منطقه آزاد چابهار برگزار شد. معاون گردشگری استان سیستان و بلوچستان با اشاره به آماده کردن مقدمات برپایی این جشنواره در روزهای سهشنبه و چهارشنبه این هفته با حضور شرکتکنندگان و برگزاری کلاس داوری و دورههای آموزشی، گفت: همزمان با افتتاحیه این جشنواره، برنامههای آئینی از جمله موسیقی محلی اجرا و نمایشگاه صنایع دستی، سیاه چادر عشایری با سرو غذاهای محلی در مکان جشنواره به منظور معرفی ظرفیتهای استان به مهمانان و گردشگران، برپا میشود.
میرحسینی یادآور شد: هدف از برگزاری این جریان گردشگری توزیع سفر در تابستان است تا با پدیده جدید موجسواری نگاه را به این استان معطوف کرده و علاقمندان گردشگری ورزشی را به منطقه جذب کنیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: اجرای این برنامهها به لحاظ اجتماعی نوعی حس تعلق خاطر، شور و نشاط اجتماعی برای جامعه محلی بوجود میآورد و از طرفی با افزایش حضور گردشگران، شاهد افزایش اقامت در تأسیسات گردشگری از جمله اقامتگاههای بومگردی و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.
وی گفت: برد بینالمللی موج سواری، فرصت بازاریابی بینالمللی را فراهم میکند تا از این طریق شاهد افزایش حضور گردشگران خارجی نیز در استان شویم.
او یادآور شد: صنعت گردشگری در عصر کنونی یکی از منابع مهم درآمد و از جمله عوامل مؤثر بر تبادلات فرهنگی بین کشورها است و به عنوان گستردهترین صنعت خدماتی جهان جایگاه ویژهای دارد، از اینرو بسیاری از کشورها در پی افزایش بیش از پیش منافع خود از این فعالیت بینالمللی هستند.
میرحسینی گفت: گردشگری ورزشی بخش جدیدی از گردشگری در چند دهه اخیر محسوب میشود، به طوری که گردشگری و ورزش مکمل همدیگر شناخته میشوند، ارتباط میان گردشگری و ورزش نوع جدیدی از گردشگری را ایجاد کرده که ساختاری نوین و جامع را برای پرکردن اوقات فراغت و تفریح همراه با نشاط روحی و جسمی و اجتماعی انسانها در این صنعت انسان محور و انسان ساز ایجاد کرده است.
انتهای پیام