علی رمضانی در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ۳۰ هزار پایگاه تابستانی در نظر گرفته شده تا چهار میلیون دانش آموز تحت پوشش برنامههای مهارت محور قرار بگیرند.
وی تاکید کرد: البته پایگاههای تابستانی باید برای ۱۴ میلیون دانشآموز و برای هر کدام با توجه به نیازهایی که دارند طراحی شود. ثبتنام پایگاههای تابستانی از ابتدای تیرماه آغاز میشود.
مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقدیم تربیت با تعطیلی کلاسهای درس تعطیل نمیشود اظهار کرد: مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برخی مدارس، سالنها و اماکن ورزشی آموزش وپرورش و کانونهای فرهنگی تربیتی، اردوگاهها سازمان دانشآموزی و تشکلهای دانشآموزی امکانات خود را جهت دستیابی به اهداف مورد نظر پای کار آورده و بسیج کردهاند.
رمضانی ادامه داد: یکی از دغدغههای جدی ما مهارتآموزی دانشآموزان است. با هدف افزایش توان مهارتی حرکت میکنیم تا دانش آموزان در اوقات فراغت تابستانی خود یک مهارت را بیاموزند و یا خود را در آن تقویت کنند، البته از اساتید مجرب و توانمند در پایگاههای تابستانی استفاده میکنیم.
وی با بیان اینکه نشاط و شادی را نیز در قالب برنامههای تابستانی مهارت محور مدنظر داریم عنوان کرد: البته تنها آموزش و پرورش متولی غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان نیست و دستگاههای دیگری نیز در این زمینه مسئولیت دارند.
انتهای پیام