به گزارش خبرنگار ایسنا، سهیلا پزشک زاد عصر روز گذشته (دوشنبه) در کارگروه مواد مخدر شهرستان در فرمانداری اردستان، اظهار کرد: تاکنون دو خانواده از اهالی شهرستان اردستان به مرکز مشاوره مراجعه کردند و گزارش دادند که فرزندان آنها مبتلا به مصرف مواد مخدر ناس در مدرسه هستند.
وی افزود: متأسفانه شاهد مصرف مواد مخدر از نوع ناس در یکی از مدارس شهرستان هستیم که باید هر چه زودتر این موضوع ریشهیابی و پیشگیری شود. مطمئناً کسی که ناس مصرف میکند مراحل بعدی اعتیاد را طی میکند.
رئیس مرکز مشاوره روانشناسی اردستان با بیان اینکه خانوادهها باید توجه بیشتری نسبت به فرزندان داشته باشند، گفت: حمایت بیشتر خانواده به فرزندان بهترین گزینه برای پیشگیری یا مفهومسازی نپرداختن به اعتیاد است.
همچنین در ادامه مسئول کنگره 60 در اردستان با بیان اینکه این کنگره اعتیاد را یک بیماری میداند، افزود: در مدت زمان کوتاهی که در این شهرستان فعالیت داشتیم حدود 10 معتاد به این مرکز مراجعه کردند.
حسین ایوبی با بیان اینکه درمان اعتیاد رایگان است، اما خدماتی همچون در اختیار قرار دادن استخر با تفاهمنامهها به صورت هزینه ناچیز انجام میشود، گفت: از تعداد 10 معتادی که به مرکز کنگره 60 مراجعه کردند 7 نفر مصرف هروئین و شیشه دارند که نسبت به متوسط استان این آمار بسیار بالا است.
همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اردستان در ادامه با اشاره به خسارات ناشی از آسیبهای مواد مخدر گفت: تمام دستگاههای عضو موظف به ارائه برنامه عملیاتی برای مبارزه با مواد مخدر در سال 98 هستند.
علیرضا فرحبخش به حساسیت بالای جلسات مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: عضویت تکتک اعضا بر اساس قانون مصوب بوده و بر این اساس غیبت اعضا یا حضور جانشین و نمایندگانی از طرف دستگاهها پذیرفتنی نیست.
وی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر یک بحث خانمانسوز است که بسیاری از آسیبهای اجتماعی معلول اعتیاد به مواد مخدر هستند، گفت: به همین منظور مواد مخدر در اولویت اول مبارزه با آسیبهای اجتماعی قرار دارد.
انتهای پیام