عبدالحسین حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به مشکل کم آبی روستای بختیار بخش تنکمان اظهار کرد: مشکل کم آبی و بعضاً قطعی آب ساکنان برخی روستاهای استان مثل روستای بختیار بخش تنکمان سه علت عمده دارد که از مهمترین آنها باید به ازدیاد انشعابات غیرمجاز آب در طول سالهای اخیر اشاره کرد.
وی ادامه داد: طی سالهای اخیر تعداد خانه و ویلاهای این روستا به میزان قابل توجهی افرایش داشته که برخی از آنها به صورت غیرمجاز اقدام به دریافت انشعاب آب کردهاند که همین امر دسترسی ساکنان به آب شرب را مشکل کرده است.
وی توضیح داد: علاوه بر این، تعداد چاههای غیرمجاز در این روستا نیز بالاست و همین باعث شده سطح آبهای زیرزمینی به شدت پایین بیاید و همین امر مشکل کمبود آب در این روستا را جدی تر کرده است.
وی افزود: در کنار این موارد، در موعد برداشت صیفیجات قرار داریم و این روستا هم مثل سایر روستاها دارای اراضی وسیع صیفیجات است که آب دهی به آنها نیز خود به خود باعث بروز مشکلات کم آبی میشود.
این مسئول خاطر نشان کرد: برای حل مشکل ساکنان این روستا سال گذشته اقدام به حفر چاهی کردهایم که با اختصاص اعتبار لازم احداث آن آغاز و به زودی در مدار استفاده قرار میگیرد.
وی توضیح داد: طی یک هفته گذشته اقدام به ارسال تانکرهای آب به این روستا کردهایم و در تلاش هستیم تا آخر ماه با برداشت از چاه جدید روستا بخش مهمی از مشکل آب ساکنان را حل کنیم.
وی با اشاره به اقدام جدی برای قطع انشعابات غیرمجاز روستا اضافه کرد: علی رغم رشد قارچ گونه خانه و ویلا در این روستا تا کنون یک گزارش در خصوص اقدام به دریافت انشعاب غیرمجاز از اهالی روستای بختیار نداشتهایم. هر چند ناظران شرکت در طول سال در روستاهای استان حضور مییابند و نسبت به جمعآوری انشعابات غیرمجاز اقدام میکنند ولی بدون مشارکت اهالی این تلاشها بی نتیجه است.
حسن زاده خاطر نشان کرد: ساکنان و بومیان روستاهای استان باید برای حق و حقوق خود احترام قائل باشند و اجازه ندهند برخی با سو استفاده از شرایطی که دارند به راحتی اقدام به ویلاسازی و دریافت انشعاب غیرمجاز آب کنند.
رئیس شرکت آب و فاضلاب روستایی البرز گفت: اهالی روستاهای استان با تماس با سامانه ۱۲۲ میتوانند مشاهدات خود در خصوص انشعابات غیرمجاز را گزارش دهند تا اقدامات لازم برای برخورد با متخلفین صورت بگیرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به مشکل آبفروشی در برخی روستاهای استان نیز اشاره کرد و افزود: متولی برخورد با این تخلف شرکت آب منطقهای استان است و ما در این حوزه مسئولیت قانونی برای برخورد با متخلفین نداریم.
وی در پاسخ به اینکه روستاهای نظرآباد از آب سد طالقان سهمی دارند یا نه، گفت: از آب سد طالقان صرفاً پنج میلیون متر مکعب حقآبه به شهر جدید هشتگرد اختصاص داده شده و سایر مناطق سهمی از آب این سد ندارند.
انتهای پیام