رضوان حکیم زاده در گفتوگو با ایسنا، به طرح جایگزینی مشق شب با تکالیف مهارتی اشاره و اظهار کرد: این طرح از سال تحصیلی گذشته و در راستای پرورش خلاقیت دانش آموزان پایههای اول تا سوم ابتدایی به اجرا در آمد. در این طرح مشق شب حذف نشد بلکه تکالیف مهارت محور جایگزین آن شد.
وی افزد: این طرح در سال تحصیلی جدید نیز ادامه مییابد و تلاش میکنیم مدارس بیشتری را تحت پوشش ببریم. دستاوردهای خوبی از طرح تکالیف مهارت محور داشتیم و علیرغم آنکه سال گذشته مبنای اجرای طرح را تراکم کلاسی درنظر گرفته بودیم اما معلمان علاقه مند موفق شدند در کلاسهای با تراکم بالاتر نیز تکلیف مهارتی به دانش آموزان بدهند و با آنها تمرین کنند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تلاش برای تغییر فضای کلاس از حافظهپروری به سمت مهارت محوری گفت: در طرح جایگزینی تکالیف مهارت محور، دانش آموزان به جای رونویسی و تکرار در منزل، یکسری فعالیتهای عملی و پایه که برای زندگیشان ضروری است را در بیرون از مدرسه انجام می دهند. به عنوان مثال قصه خوانی که موجب تقویت مهارت روخوانی میشود. نظم و انضباط را با مرتب کردن فضای منزل میآموزند و یا با خانواده به خرید میروند و حساب و کتاب ها را انجام میدهند تا مهارتهای ریاضیشان تثبیت شود.
حکیم زاده در ادامه با اشاره به تغییرات ساختاری معاونت آموزش ابتدایی و ادغام دفتر آموزش پیش دبستانی با آموزش دبستانی و احتمال به حاشیه رفتن آن اظهار کرد: دوره پیش دبستانی بسیار مهم است و امیدوار بودیم این ادغام اتفاق نیافتد.
وی افزود: البته هیچ خللی به برنامه های حوزه پیش دبستانی وارد نمیشود و «پیش دبستانی» به عنوان دفتر جدید، اضافه شده است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه اولویت اول ما، عدالت آموزشی است گفت: در پی ایجاد آمادگیهای لازم و توجه همه جانبه به امر آموزش کودکان بویژه در مناطق دوزبانه خواهیم بود.
انتهای پیام