به گزارش ایسنا، مانیل همچنین کشورهای دیگر غربی را برای تخلیه زبالههای خود در این کشور مورد انتقاد قرار داده است.
کشورهای آسیای جنوب شرقی مدتهاست که مقصد اصلی زبالههای کشورهای غربی هستند. اما اخیرا برخی از این کشورها مقابل این حرکت ایستادهاند و این زبالهها را پس میفرستند.
رودریگو دوترته، رئیس جمهوری فیلیپین کسی است که این عملیات را هدایت میکند. او اخیرا ۶۹ مخزن پر از زباله را که گفته میشود از سال ۲۰۱۳ به این کشور بهطور غیرقانونی منتقل شده بودند، به سمت کانادا پس فرستاد.
وی ماه پیش تهدید کرده بود در صورتی که این زباله ها طی یک هفته از مانیل جمع آوری نشوند وی به کانادا «اعلام جنگ» خواهد کرد.
هفته گذشته این موضوع باعث شد تا مانیل به سفیر کانادا یادآوری کند که مهلت این کشور برای جمع آوری زبالههایش در ۱۵ مه به پایان رسیده است.
به گزارش یورونیوز، "لورال سندووال" خبرنگار ساکن مانیل در اینباره گفت: زبالههای کانادایی شامل پوشک، روزنامه و موارد دیگر است که اداره بهداشت فیلیپین آنها را بهعنوان ضایعات خطرناک دستهبندی کرده است.
در سالهای ۱۹۸۸ تا ۲۰۱۸ میلادی، چین ۱۶۸ میلیون تن ضایعات پلاستیکی از ۱۰ ارسالکننده اصلی از جمله ایالات متحده آمریکا، ژاپن و بریتانیا دریافت کرده است. اما در نهایت چین تصمیم گرفت ورود این ضایعات را به کشورش ممنوع کند بنابراین کشورهای غربی بهدنبال پیدا کردن گزینههای دیگر بودند.
یکی از کشورهای مقصد جایگزین چین، مالزی بود که باعث شد تا دهها کارخانه بازیافتی که برخی از آن بدون مجوز بودند، در این کشور ایجاد شود. اما اخیرا این کشور هم اعلام کرده است ۳ هزار تن از زبالههای ارسالی را برگردانده است.
بنابر این گزارش وزیر انرژی و محیط زیست مالزی هم اخیرا اعلام کرده است که این وضعیت نیاز به تغییر دارد.
وی میگوید: شهروندان انگلیس بر این باورند که زبالهها برای بازیافت فرستاده شده درحالیکه این زبالهها در کشور ما تلنبار شده است.
انتهای پیام