رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خوزستان خبر داد

امکان پذیرش دانش‌آموزان شاخه نظری در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه امکان پذیرش دانش آموزان شاخه نظری در دانشگاه فنی و حرفه‌ای فراهم شده است، گفت: این داوطلبان ضمن داشتن شرایط و ضوابط لازم، فقط مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی کاردانی ناپیوسته هستند.

سید بهزاد علوی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به تغییر نظام آموزش و پرورش به نظام ۳-۳-۶، ثبت‌نام و انتخاب رشته در آزمون دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای از روز یکشنبه، ۱۹ خردادماه آغاز می‌شود و تا ۲۶ همین ماه ادامه می‌یابد؛ بنابراین ضروری است کلیه متقاضیان در مهلت تعیین شده و پس از مطالعه دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته و آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام، به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ثبت‌نام و انتخاب رشته در این آزمون در یک مرحله صورت می‌گیرد، داوطلبان همزمان با ثبت‌نام نسبت به درج رشته محل‌های تحصیلی خود در فرم تقاضانامه اینترنتی با توجه به رشته‌های اعلام شده در دفترچه راهنما، اقدام کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خوزستان افزود: پذیرش در رشته‌های الکتروتکنیک، کامپیوتر، مکانیک خودرو، تأسیسات مکانیکی، نقشه‌کشی معماری، حسابداری، تربیت بدنی، گرافیک و صنایع غذایی از طریق آزمون صورت می‌گیرد و آزمون آن نیز در روز جمعه، ۱۱ مرداد ماه برگزار می‌شود و پذیرش دانشجو در ۳۰ رشته امتحانی دیگر صرفاً براساس سوابق تحصیلی(بدون آزمون) است.

علوی گفت: با توجه به مکاتبات صورت گرفته، رشته جدید معماری داخلی در راستای مأموریت‌های تعریف شده دانشگاه در جهت کارآفرینی و ایجاد اشتغال جوانان و موافقت دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید چمران ایجاد خواهد شد. همچنین دانش‌آموزان و یا فارغ‌التحصیلان شاخه تحصیلی نظری نیز مجاز به ثبت‌نام در این آزمون می‌باشند؛ این داوطلبان ضمن داشتن شرایط و ضوابط لازم، فقط مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی کاردانی ناپیوسته هستند و معدل آنها در مقایسه با داوطلبان شاخه تحصیلی فنی و حرفه‌ای و کاردانش در رشته‌هایی که پذیرش آن‌ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد، تراز خواهد شد.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در استان در سال‌های اخیر، توسعه کمی و کیفی بسیار خوبی داشته و با افزایش تعداد ۱۵ رشته جدید کاردانی و ۵ رشته کارشناسی و توسعه و نوسازی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های جدید، ضمن ارتقا کیفیت آموزش‌های عالی مهارتی استان، ظرفیت جدید برای پذیرش داوطلبان بومی استان فراهم نموده است. اکنون استان خوزستان دارای چهار آموزشکده پسران و یک آموزشکده دختران و در مجموع با ظرفیت هفت هزار و ۲۰۰ دانشجوی کاردانی و کارشناسی شاغل به تحصیل در ۳۳ رشته فنی و حرفه‌ای است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98031004088
  • خبرنگار :