فرناز پناهی زاده در گفتگو با ایسنا، نسبت به ادعای غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در نشست خبری صبح امروز(چهارشنبه) خود، مبنی بر اینکه وی به عنوان مسئول کمیته بینالملل فدراسیون کشتی مقصر اتفاقات جام ساساری ایتالیاست و ضربه زدن به کشتی ایران را دنبال میکند، اظهار کرد: در چند سال گذشته سرمایه گذاری جدی روی بخش روابط بین الملل فدراسیون کشتی شده و همانطور که میدانید من حدود ۶ ماه پیش از سمت مسئول روابط بین الملل فدراسیون استعفا داده بودم. وقتی آقای نعمتی به عنوان سرپرست جدید فدراسیون کار خود را آغاز کرد، با توجه به شرایط، ایشان از من خواستند که در بخش بینالملل حضور داشته باشم و به فدراسیون کمک کنم.
کارمند روابط بین الملل فدراسیون کشتی افزود: زمانی که مشکل نپوشیدن گرمکن در جام ساساری ایتالیا پیش آمد، مسئول روابط عمومی فدراسیون با من تماس گرفت و در مورد اینکه قوانینی در خصوص پوشیدن گرمکن در مراسم اهدای جایزه وجود دارد یا خیر سوال کرد. با توجه به اینکه من ۶ ماه در مجموعه فدراسیون کشتی فعالیت نداشتم، به وب سایت اتحادیه جهانی کشتی مراجعه کردم و مشخص شد که دستورالعملی در این خصوص وجود دارد که فوراً به او اطلاع دادم و قطعاً این موضوع از طرف ایشان به سرپرست و کادر فنی تیم نیز اطلاع داده شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مسابقات در یک شهر ساحلی دور از رم برگزار شد و امکان تهیه بلیت از ایران در مسیرهای داخلی کشورهای اروپایی وجود نداشت، همانند همه سفرهای گذشته که روابط بین الملل تسهیل کننده ورود و خروج تیمهای ملی در محل مسابقات است، تماس و هماهنگیهایی را با خانم ادیت که از مسئولین فدراسیون ایتالیا هستند در جهت کمک به حضور تیم ایران صورت گرفت که در نهایت علیرغم اعتصابها و مشکلات داخلی ایتالیا ، همکاری لازم از سوی فدراسیون ایتالیا برای تهیه بلیت پرواز داخلی انجام شد.
پناهی زاده ادامه داد: آقای غلام محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد فردی با تجربه هستند ولی متاسفانه من صحبتهایی از طرف ایشان شنیدم مبنی بر اینکه مشکلات تیم ایران و دیسکالیفه شدن کشتی گیران و اخراج سرمربی تیم ملی از کنار تشک مسابقات، از طرف بخش بین الملل بوده است! این صحبتها باعث تعجب من شد و واقعاً نمی دانم چرا کمیته روابط بین الملل فدراسیون را مقصر این اتفاقات میداند؟
وی افزود: دو کشتی گیر ایرانی در این مسابقات دیسکالیفه شدند که یک نفر یونس امامی به خاطر رفتار نامناسب بر روی تشک و در حین مسابقات بوده و نفر دوم نیز محمدباقر یخکشی به خاطر امتناع از پوشیدن گرمکن در زمان توزیع مدال بوده است. علیرغم اینکه مسئولین برگزاری تلاش کردند گرمکنی در اختیار ایشان قرار بدهند ولی در نهایت کشتی گیر ایران بدون گرمکن راهی محل سکو شده و مدال او گرفته میشود. حال این موارد چه ربطی به روابط بین الملل فدراسیون دارد؟
وی خاطرنشان کرد: بی اخلاقی بر روی تشک و امتناع از پوشیدن گرمکن توسط کشتی گیر علیرغم اعلام قانون پوشیدن گرمکن بر روی سکو از طرف بین الملل و روابط عمومی چه ربطی به روابط بین الملل دارد؟ اینکه سرمربی با تجربه تیم ملی به خاطر رفتاری غیرقانونی در کنار تشک دیسکالیفه و محروم از ادامه کوچینگ میشود و فدراسیون را در معرض پرداخت جریمه نقدی قرار میدهد چطور میتواند از طرف روابط بین الملل باشد؟ به هیچ وجه از ایشان انتظار فرافکنی نداشتم.
پناهی زاده در ادامه گفتگو با ایسنا، درباره اشاره تلویحی سرمربی تیم ملی مبنی بر اینکه وی با خط گرفتن از برخی افراد برای تیم ملی مشکل ایجاد کرده است، گفت: من ۱۴ سال است که در مجموعه فدراسیون کشتی در حال فعالیت هستم. قطعاً اگر مورد اطمینان نبودم روسای مختلف فدراسیون در این مدت همکاری خود را با من ادامه نمیدادند. در این چند سال هر کاری کردم برای کمک به کشتی بوده و دنبال هیچ چیز دیگری نبودم. اینکه در مسابقهای مدال کشتی گیر ایران را بگیرند چه سودی برای من میتواند داشته باشد و آیا اصلاً در حیطه وظایف من است؟ آیا این درست است که سرمربی تیم ملی فرافکنی کند و به من چنین اتهامی بزند؟
وی درباره اینکه گفته شد وی در روز مسابقه یخکشی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با خانم ادیت تلفنی صحبت کرده است، گفت: کجا ۴۰ دقیقه حرف زده ام؟ یعنی نفوذ و تسلط کمیته بین الملل فدراسیون در مسابقات بین المللی تا این حد بالاست که میتواند بر روی مسئولان کشورهای مختلف تاثیر بگذارد؟ آن زمان هم که خادم در هیات رییسه فدراسیون جهانی بود ایران چنین قدرتی نداشت.
پناهی زاده در پایان در پاسخ به این سوال که آیا سمتش مدیر روابط بین الملل فدراسیون است یا خیر گفت: خیر. من چند ماه پیش از این سمت استعفا دادم و پس از درخواست آقای نعمتی به عنوان کارمند و کارشناس روابط بین الملل فدراسیون شروع به کار کردم.
انتهای پیام