به گزارش ایسنا، با توجه به گسترش محبوبیت خودروهای برقی و دوستدار محیط زیست، به تازگی شرکت آلمانی اوپل اعلام کرده است که نسل ششم خودروی برقی اوپل کورسا هاچ بک تا پایان سال جاری میلادی تحویل مشتریان و علاقمندان بازارهای جهانی خودرو داده خواهد شد که قرار است نمونههای بنزینی و دیزلی آن نیز در آینده عرضه خواهد شد.
از قابلیت و ویژگیهای نسل جدید اوپل کورسا میتوان به بهرهمندی از سیستم محرکه برقی با ۱۳۴ اسببخار قدرت و ۲۶۰ نیوتنمتر گشتاور اشاره کرد که قادر است مسافتی معادل ۳۳۰ کیلومتر را با هر بار شارژ کامل طی کند.
این خودرو که مجهز به یک پیشرانه برقی با باتری به ظرفیت ۵۰ کیلووات ساعت است، سه حالت رانندگی برای راننده به ارمغان میآورد که اکو، نرمال و اسپرت نام دارند که برای شرایط مختلف آب و هوایی و همچنین سرعت و قدرت دلخواه راننده و سرنشینان طراحی و توسعه داده شده است.
این خودرو همچنین قادر است در مدت زمان کوتاهی به میزان ۸ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد و از لحاظ شارژدهی نیز با بهره گیری از سیستم و فناوری شارژ سریع، تا ۸۰ درصد از ظرفیت باتری این خودرو تنها در عرض مدت ۳۰ دقیقه شارژ میشود که مالک خودرو با نصب اپلیکیشن مربوطه میتواند میزان شارژ خودرو را نیز کنترل و نظارت کند.
بر اساس گزارش وب سایت اتوماتیو نیوز، طراحی داخل کابین این خودروی برقی و پاک نیز مجهز به صفحه نمایش هوشمند ۷ اینچی استاندارد و سرویس تلهماتیک اوپل کانکت (Opel Connect) است که به کاربران این اجازه را میدهد تا اطلاعات و جزئیات ترافیکی لحظهای جاده و خیابانهای موردنظر را ردیابی کنند. سیستمهای دیگری نیز در این خودرو برای افزایش ضریب ایمنی وجود دارد که از جمله مهمترین آنها میتوان به کنترل کروز انطباقی، هشدار نقطه کور، تشخیص علائم ترافیکی و سیستم کمکی پارک اشاره کرد.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
انتهای پیام