عباس طایب، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه طرح مشارکت صندوق سرمایهگذاری پژوهش و فناوری دانشگاه با یکی از شرکتهای فناور مستقر در مرکز رشد برای تخصیص ۱۵ میلیارد ریال سرمایه و اخذ ۳۴ درصد از سهام شرکت امروز به امضا رسیده است، گفت: این قرارداد به منظور تأمین سرمایه در گردش شرکت تولیدی منعقد شده تا بتواند تولید انبوه محصول سرنگ اینفیلتور را محقق کند.
وی مأموریت صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه را حمایت از شرکتهای دانشبنیان و طرحهای فناور پیشرفته که بخواهند به عرصه تولید برسند، دانست و گفت: این طرحها مراحل تحقیقاتی را پشت سر گذاشته و برای تولید انبوه نیازمند حمایت مالی صندوق هستند.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران برخی فعالیتهای این صندوق را مشارکت با شرکتها، تخصیص وام در قالب قراردادهای مضاربهای، صدور ضمانتنامههای مورد نیاز و نیز بررسی ایدههای افراد فارغالتحصیل و دانشجو که میتواند به محصول منجر شود، عنوان کرد و افزود: برگزاری جشنواره ایدههای برتر و رویدادهای کارآفرینی از جمله دیگر فعالیتهایی است که در راستای حمایت صندوق از ایدههای نو و فناورانه انجام میگیرد.
به گزارش ایسنا، محققان یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران به دانش فنی سرنگهای اینفیلتور از جمله تجهیزات یک بار مصرف و پرکاربرد برای انجام عمل قلب دست یافته و خط تولید این محصول با ظرفیت تولید ۱۲۰ هزار سرنگ در سال را راهاندازی کردهاند.
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم وصنعت ایران در راستای افزایش ظرفیت تولید این محصول و جلوگیری از خروج سالانه ۴.۵ میلیون یورو ارز از کشور اقدام به سرمایهگذاری ۲ میلیارد تومانی در تولید سرنگ اینفیلتور کرده است.
انتهای پیام