به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقهای رأی الیوم، وزارت خارجه امارات در این بیانیه ضمن استقبال از برگزاری کنفرانس اقتصادی آمریکا در بحرین اعلام کرد: اهدافی که این کارگاه به خاطر آن برگزار میشود، این است که این کنفرانس به سمت چارچوبی حرکت کند که آیندهای شکوفا برای منطقه را تضمین کرده و هدفی والا را برای کاهش درد و رنج ملت فلسطین شکل میدهد تا آنها بتوانند در شرایطی با ثبات و شکوفا زندگی کنند.
وزارت خارجه امارات در این راستا بر موضع سیاسی خود در خصوص تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد: تلاشها برای رشد و شکوفایی با این موضع نه تنها همخوانی داشته، بلکه آنها را تقویت و توسعه نیز میبخشد و ما را به سمت راهکارهای سیاسی برای دستیابی به صلح فراگیر و دائمی میان فلسطینیان و اسرائیلیها پیش میبرد.
تشکیلات خودگردان فلسطین پیشتر اعلام کرد که هیچ کشوری با گروههای فلسطینی در خصوص این کنفرانس اقتصادی مشورت نکرده است و هیچ طرفی حق این را ندارد که به نیابت از تشکیلات خودگردان فلسطین رایزنی کند.
کاخ سفید روز دوشنبه در بیانیهای اعلام کرد: آمریکا ۲۵ و ۲۶ ژوئن کنفرانس اقتصادی در بحرین برای جذب سرمایهگذاری در اراضی فلسطین در راستای اجرای مرحله اول معامله قرن برگزار خواهد کرد. در این کنفرانس نمایندگان دولتها، جامعه مدنی و سرمایهگذاران برای آغاز اجرای بخش اقتصادی معامله قرن شرکت خواهند کرد.
آمریکا اعلام کرد، هدف از این کارگاه اقتصادی با عنوان "صلح برای شکوفایی" تشویق به سرمایهگذاری در مناطق فلسطینی، برقراری صلح و حل اختلافات دو طرف فلسطینی و اسرائیلی، تبادل دیدگاهها، بررسی استراتژیها و جلب حمایت از سرمایهگذاریهای اقتصادی است که میتوان آنها را از طریق طرح صلح حاصل کرد.
واشنگتنپست پیشتر اعلام کرده بود که طرح آمریکا شامل امتیازهای اقتصادی بزرگی برای فلسطینیهاست اما دربردارنده تشکیل یک کشور دارای حاکمیت کامل برای آنها نیست.
قرار است آمریکا در این کنفرانس بخش اول معامله قرن را علنی کند.
تشکیلات خودگردان فلسطین به شدت با این طرح مخالف است و تاکید کرده که هرگز در این کنفرانس شرکت نخواهد کرد.
تشکیلات خودگردان فلسطین از آغاز سال ۲۰۱۸ میلادی به دلیل وخامت روابط میان این تشکیلات و دولت آمریکا و همچنین اختلافات با رژیم صهیونیستی، دچار بحران مالی است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی از انتقال سفارت واشنگتن به قدس خبر داد و به دنبال این تصمیم آمریکا اختلافاتی میان این کشور و تشکیلات خوگردان فلسطین به وجود آمد.
انتهای پیام