به گزارش ایسنا، در این دیدار حجتالاسلام والمسلمین دکتر علی محمد حکیمیان، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن معرفی اجمالی پژوهشگاه، اظهار کرد: وظیفه دانشگاهیان و حوزویان بود که بعد از انقلاب اسلامی توسط حضرت امام خمینی (ره)، آن انقلاب اجتماعی لازم را به وجود آورند و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که حاصل تفکر حضرت امام (ره) و تائیدات مقام معظم رهبری است در این مسیر قدمهای خوبی را برداشته است.
وی افزود: حاصل این تلاشها انتشار حدود ۵۰۰ کتاب در حوزه علوم انسانی- اسلامی است که ۲۰۰ عنوان آن مهیای ترجمه در جهان عرب است.
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: آمادگی داریم تا داشتههایمان را به اشتراک بگذاریم و آنچه در بضاعت ماست متعلق به برادرانمان در جهان عرب و امت اسلام نیز هست.
در ادامه رؤسای مؤسسات پژوهشی علوم انسانی تونس ضمن ابراز خرسندی از پیشرفتهای علمی جمهوری اسلامی بویژه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، گزارشی از فعالیتهای علمی خود ارائه دادند و خواستار انتقال تجربه علمی پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در زمینه اسلامی کردن علوم انسانی به دانشگاه الزیتونه شدند.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این دیدار، برخی از استادان و محققان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به معرفی پژوهشهای علمی خود در حوزههای مختلف پرداختند.
انتهای پیام