به گزارش ایسنا، مهدی جمالی نژاد در جلسه بررسی آخرین وضعیت شهرستانهای سیل زده خوزستان که امروز ۲۹ اردیبهشت ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: استان خوزستان به طرح جامع مقابله با سیل نیاز دارد و خوشبختانه این طرح در قرارگاه بازسازی و نوسازی استان در حال آمادهسازی است.
وی با اشاره به اینکه در گذشته در زمان وقوع بحرانها یک شهر یا استان دچار بحران میشد اما در سیلاب اخیر ۲۵ استان ایران درگیر شدند، افزود: دغدغه اصلی ما در وزارت کشور آن است تا بتوانیم به مناطق سیل زده به ویژه به استان خوزستان توجه ویژه داشته باشیم و کار بازسازی و نوسازی را در این منطقه به جدیت دنبال خواهیم کرد.
معاون عمرانی وزیر کشور با بیان اینکه بحث سرپناه مردم اولویت اصلی ما است، تصریح کرد: علی رغم شرایط دشوار اقتصادی در کشور، اعتبارات بسیار خوبی برای جبران خسارتهای سیلاب در نظر گرفته شده است.
جمالی نژاد عنوان کرد: مسولان به بحث تعمیرات و همچنین بازسازی و نوسازی منازل آسیب دیده در سیلاب توجه جدی داشته باشند و در این زمینه ورود کنند زیرا این مساله اولویت اصلی ما در کشور است.
وی خطاب به شهرداران و دهیاران عنوان کرد: در کنار کارهای سازهای و سخت افزاری و کالبدی، بازسازی روحی و روانی شهرها و روستاها بسیار مهم است. شهردارها و دهیاران مانند مرد خانه هستند و باید علی رغم مشکلات شادی و نشاط را به مناطق خود بازگردانند.
معاون عمرانی وزیر کشور اظهار کرد: شهرداران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران مانند روزهای بحران کار بازسازی را دنبال کنند و به جدیت کار بازسازی و نوسازی منازل آسیب دیده در سیلاب را دنبال کنند تا مردم هرچه سریعتر در خانههای خود ساکن شوند.
جمالی نژاد با بیان اینکه پشتیبانیهای لازم از سوی دولت در بحث جبران خسارتها انجام خواهد گرفت، ادامه داد: فرمانداران و سایر مسولان شهرستانها باید از ظرفیت استانهای معین در زمینههای مختلف استفاده و جذب کنند و در این زمینه بخشهای مختلف را درگیر کار کنند و پای کار بیایند.
وی ادامه داد: مردم باید پای کار بیایند زیرا خود مردم رکن اصلی کار بازسازی هستند و باید پای کار باشند و باید از ظرفیت و توان آنها در بحث بازسازی منازل استفاده شود.
معاون عمرانی وزیر کشور خاطرنشان کرد: سال ۹۸ برای شهردارها و دهیاران سال خوبی خواهد بود زیرا دست سازمان شهرداریها و دهیاریها در زمینه اعتبارات باز است. در این زمینه شهرداران نیازمندیها را در احکام بودجه احصا کنند و پس از دریافت بودجه برای کار در حوزههای مختلف از آن استفاده کنند.
انتهای پیام