معرفی فرهنگ قرآنی ملل مسلمان توسط طلاب در غرفه جامعه‌المصطفی(ص)

مدیر بخش غرفه جامعه المصطفی(ص) در نمایشگاه قرآن با تاکید بر این موضوع که رویکرد ما معرفی فرهنگ ملل مسلمان با استفاده از ظرفیت طلاب در نمایشگاه قرآن است گفت: امسال از ۹ کشور جهان، طلبه‌هایی حضور دارند و در زمینه قرآن و اهل بیت (ع) فعالیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین یوسف محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این موضوع که در این دوره از نمایشگاه در غرفه جامعه المصطفی شاهد حضور ۹ کشور به منظور معرفی فرهنگ قرآنی ملل مسلمان هستیم اظهار کرد: امسال با رویکرد معرفی فرهنگ ملل مسلمان و با استفاده از ظرفیت طلاب جامعه المصطفی در نمایشگاه قرآن سعی کرده‌ایم که دستاوردهای قرآنی سایر کشورها به صورت محاوره‌ای برای مردم مطرح شود.

وی یادآور شد: طلابی از کشورهای مالاوی، روسیه، پاکستان، اندونزی، کومور، سنگال، تایلند، مالی و گرجستان در غرفه جامعه المصطفی العالمیه فعالیت می‌کنند. آنها به زبان فارسی مسلط هستند و می‌توانند فرهنگ ملل خود را به مردم ما از حیث قرآنی معرفی کرده و به یکدیگر متصل شوند. فعالیت آنها صرفاً محدود به خودشان نیست بلکه فرزندان و خانواده‌هایشان نیز در کشور خود فعال هستند و به ارائه خدمات دینی و قرآنی می‌پردازند، در حدود ۳۵ هزار مبلغ طلبه از ۱۳۴ کشور داریم.

مدیر بخش غرفه جامعه المصطفی (ص) در نمایشگاه قرآن ادامه داد: همچنین امسال جامعه المصطفی در بخش آموزشی نیز فعالیت خود را آغاز کرده است و در بخش دانشگاه مجازی که ۸۰۰۰ دانشجو دارد فعالیت‌هایی ارائه می‌دهد. تلاش کرده‌ایم که فعالیت قرآنی بخش خواهران جامعه المصطفی را نیز پررنگ‌تر از سال‌های گذشته برگزار کنیم. همچنین در مرکز جامعه‌المصطفی (ص) مجتمع عالی قرآن که چند دانشکده را تحت پوشش خود داریم که به فعالیت می‌پردازند.

محمدی گفت: در بخش انتشارات نیز فعال بوده‌ایم و طلابی که در ایران درس خوانده‌اند دستاوردهای خود را در عرصه فعالیت‌های قرآنی نوشته و در نشریه‌های جامعه المصطفی چاپ و عرضه می‌کنند. در بخش پژوهشی نیز تعدادی از طلاب کتاب‌هایی را در زمینه‌های قرآنی نوشته‌اند و ما آنها را به زبان فارسی و سایر زبان‌ها ترجمه می‌کنیم. با همکاری مرکز ترجمان وحی قرآن‌هایی به زبان ژاپنی و روسی و … نیز ترجمه شده است.

وی گفت: ما از ظرفیت طلبه‌ها در ترجمه قرآن، صحفیه سجادیه و نهج البلاغه بهره می‌بریم. جشنواره قرآنی نیز از سوی جامعه المصطفی (ص) به صورت سالانه برگزار می‌شود که در حدود ۱۵ هزار نفر از داخل و خارج در ۱۳ رشته مهارتی، معارفی و غیره به صورت مجازی در این جشنواره شرکت می‌کنند. آنچه که ما پرورش می‌دهیم مورد استقبال سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت (ع) و مجمع تقریب مذاهب اسلامی قرار می‌گیرد و همه از این موضوع استفاده می‌کنیم تا به هدف خود صدور انقلاب است برسیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 98022915219
  • خبرنگار : 71461