به گزارش ایسنا، مهدی قاسمی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان گفت: این گردشگران خارجی عمدتاً از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، دانمارک، انگلیس، اتریش، سوئیس، کانادا و هلند و..بوده و در سفر به دامغان از آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری این شهر بازدید کرده اند.
وی ادامه داد: مسجد تاریخانه، مسجد جامع، پیر علمدار، مجموعه چشمه علی، مجموعه امامزاده جعفر (ع)، مسجد حاج شکرالله و مجموعه تپه حصار دامغان میزبان این گردشگران بوده اند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان خاطرنشان کرد: مسجد تاریخانه بیشترین آمار جذب گردشگران را در بین آثار تاریخی دامغان در این مدت به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه مسجد تاریخانه از آثار باستانی دامغان است که بر اساس تحقیقات این بنا قبل از تسلط اعراب بر ایران آتشکده بوده و بعداً به مسجد تبدیل شده است گفت: تاریخ بنای مجدد این مسجد که دومین مسجد قدیمی کشور است مربوط به قرن دوم هجری است و اسلوب ساختمان آن نیز به سبک بناهای دوره ساسانیان است.
وی با بیان اینکه این مسجد کهن بیش از ۱۲ قرن است که پابرجا و استوار ایستاده خاطرنشان کرد: مسجد تاریخانه در سال ۱۳۱۰ هجری شمسی با شماره ۸۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه تاریخ و تمدن هفت هزار ساله دیار صددروازه هر ساله، میزبان گردشگرانی از سراسر دنیا به اقبال گردشگران به مناطق روستایی دامغان اشاره و اظهار کرد: این هفته ۱۰ توریست از کشورهای استرالیا، آلمان، اتریش و ایتالیا در اقامتگاه بومگردی خانه ناصر لشکر روستای عباس آباد دامغان اقامت سه روزه داشتند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دامغان با اشاره به رشد چشمگیر آمار بازدید گردشگران خارجی از دامغان در مقایسه با سال قبل افزود: دامغان با آثار متنوع خود میتواند پذیرای گردشگران خارجی بیشتری باشد.
انتهای پیام