به گزارش ایسنا، آمار رفینیتیو آیکان و منابع بازرگانی نشان داد عراق، نیجریه، برزیل و آنگولا قرار است ماه جاری بیشترین میزان نفت در ۱۸ ماه گذشته را به آمریکا تحویل دهند تا نیاز این کشور به نفت سنگین و ترش تأمین شود.
واردات ماه مه از این کشورها به حدود ۱.۲۳ میلیون بشکه در روز خواهد رسید که بیش از دو برابر واردات آوریل است. این محمولهها شامل ۱۱ نفتکش حامل ۶۰۰ هزار بشکه در روز نفت عراق هستند که بیشترین میزان واردات از این کشور در یک سال گذشته به شمار میرود.
افزایش واردات پالایشگاههای آمریکایی از این کشورها نسبت به ماه پیش منعکس کننده عرضه کمتر ونزوئلا به دلیل تحریمهای واشنگتن و کاهش تولید داوطلبانه اوپک است که تأمین گریدهای نفت سنگین و مدیوم ترش را دشوار کرده است. پالایشگاههای آمریکایی در حال اتمام فصل تعمیرات بهاری بوده و آماده ازسرگیری کامل فعالیت برای فصل تعطیلات تابستانی هستند که تقاضا برای بنزین بالاتر میرود.
منابع بازرگانی اظهار کردهاند محمولههای نفت این چهار کشور عمده ضرر ناشی از خرید کمتر نفت ونزوئلا را جبران خواهد کرد. اقدام آمریکا در ممنوعیت دلار برای دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، خرید نفت آمریکا از ونزوئلا به میزان حدود ۵۰۰ هزار بشکه در روز را سال گذشته متوقف کرد.
تولیدکنندگان آفریقایی شامل نیجریه و آنگولا قرار است ۴۲۰ هزار بشکه در روز نفت را در ماه میلادی جاری به آمریکا تحویل دهند که بالاترین میزان در ۱۳ ماه اخیر است. نفت برزیل به میزان ۲۰۶ هزار بشکه در روز نیز قرار است در ماه مه به آمریکا وارد شود که بیشترین میزان از اوت سال گذشته است.
دریافت کنندگان این محمولههای نفتی، خریداران آمریکایی هستند که زمانی مشتری نفت ونزوئلا بودند. چهار نفتکش مجموعاً ۹۵ هزار بشکه در روز نفت عراق، نیجریه و برزیل را به پالایشگاه پاسکاگولای شرکت شورون تحویل میدهند.
بر اساس گزارش رویترز، سه نفتکش که از سوی شرکتهای والرو انرژی، نیوکوریج، نیوانرژی و پانتاریست کرایه شده بودند ماه جاری با ۱۸۷ هزار بشکه در روز نفت سبک بصره عراق به لوییزیانا، تگزاس و کالیفرنیا خواهند رسید.
انتهای پیام