به گزارش خبرنگار ایسنا، هادی احمدی امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باید مراقب باشیم در مراکزی همچون چهارباغ، کار علمی با احساساتی شدن فرق میکند و در دام احساسات نیفتیم.
وی افزود: تقریباً در بیش از ۸۰ درصد چهارباغ از جهاننما تا آمادگاه، تکلیف روشن است، اما یک بخش تاریک وجود دارد در این محدوده که باستانشناسان سریع بررسی خواهند کرد و گزارش خواهند داد.
مدیر کل احیای بناهای تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور ادامه داد: نباید در چهارباغ بتن شود و باید بتنها جمع شود. شهرداری باید بتن را جمع کند. در برخی جاها مخصوصاً در موقعیتهایی که باستان شناسی انجام نشده است باید باستان شناسی انجام شود.
احمدی تصریح کرد: به دنبال تصمیم احساساتی در این زمینه نیستیم و هیچ کس اجازه نمیدهد در خصوص چهارباغ هرچه خواست انجام دهد و در این مورد کوتاه نمیآییم.
وی تاکید کرد: میراث فرهنگی اصفهان از ابتدا بر این پروژه نظارت داشته است، اما ناهماهنگیهایی وجود داشته، شهرداری در چهارباغ طبق نظر میراث فرهنگی فعال بوده است و امیدوارم همه جاهای باستانی شهر اصفهان شهرداری همین گونه عمل کند.
مدیرکل احیای بناهای تاریخی میراث فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: تأیید در خصوص چهارباغ ضمنی نخواهد بود و تأیید باید کتبی باشد و تأیید ضمنی وجود ندارد، فاز به فاز محور میانی چهارباغ انجام خواهد شد.
همچنین روح الله شیرازی رئیس پژوهشکده باستان شناسی کشور در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا که آیا امکان دارد در باستان شناسی ها کشفیاتی داشته باشیم یا خیر؟ گفت: در خیابان ۴۰۰ ساله قطعاً چیزیهایی وجود دارد، اما در حال حاضر اگر شهرداری اصفهان تأمین هزینه کند باستان شناسی به سرعت در آن قسمت خاموش، انجام خواهد شد.
انتهای پیام