به گزارش ایسنا، امروز یکشنبه ۱۵ اردیبهشتماه، مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول (سهامی عام) به شماره ثبت ۳۱۷۵۱۲، در سالن خلیج فارس پژوهشگاه نیرو، برگزار شد.
استماع گزارش هیأت مدیره درباره عملکرد مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹، استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، بررسی و تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹، اتخاذ تصمیم درباره میزان سود تقسیمی، تعیین حسابرس و بازرس قانونی شرکت برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹، از موارد دستور جلسه امروز بود.
در این جلسه، فرهنگ - مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار - طی گزارشی از وضعیت این شرکت با اشاره به شعار امسال رونق تولید شعار امسال رونق تولید گفت: راه اندازی خط تولید سیم کارت داخلی و همکاری با اپراتور ایرانسل در پروژه اپلیکیشن روبیکا از جمله فعالیتهای این شرکت در سال جاری است.
او با اشاره به اینکه در سال گذشته درآمدهای همراه اول به میزان ۲۱ درصد رشد و سهم بازار این شرکت نیز افزایش یافته است گفت: برای تحقق رؤیای دیجیتالی شدن این شرکت ۲.۹۵۵ میلیارد تومان میزان سرمایهگذاری در سال جاری داشته است.
وی با بیان اینکه روبیکا ابزاری برای درآمدزایی همراه اول به عنوان یکی از سهامداران عمده است، تاکید کرد: روبیکا برخلاف موضوعاتی که مطرح میشود، یک پروژه است و همراه اول و ایرانسل در حال ارائه دیتا رایگان در این پروژه با ۲۶ میلیون نصب هستند و یک پروژه بزرگ برای درآمدزایی همراه اول است؛ در حال تلاش هستیم از ظرفیت خالی شبکه برای ایجاد یک شرکت بزرگ با ارزش بالا که میزبان تعداد بسیار زیادی از مردم است، استفاده کنیم.
او با اشاره به افزایش مشتریان همراه اول گفت: ۸ میلیون و ۳۵۰ هزار سیم کارت جدید به شبکه همراه اول اضافه شده و همین مسئله باعث شده تا این شرکت در تعداد مشتریان اپراتورهای دنیا با دو پله صعود به رتبه هفدهم برسد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ادامه داد: سهم بازار همراه اول از ۵۷ درصد به ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است؛ از سویی دیگر همراه اول ۸۳ میلیون مشتری دارد که از این میزان روزانه ۵۳ میلیون مشترک همواره به شبکه اپراتور متصل هستند. در حوزه خدمات ارزش افزوده وعده درآمد مشروع و رضایت مردم از خدمات را دادم که این هدف در دستور کار قرار گرفت تا درآمدزایی داشته باشیم و خدمات مناسبی ارائه دهیم؛ با وجود سختگیری در حوزه VAS بالغ بر ۴۰ درصد رشد ایجاد شده است.
او درباره دستاوردهای همراه اول اظهار کرد: همراه اول با همکاری وزارت ارتباطات در مناطق کمتر برخوردار و محروم نقش مهمی ایفا و ۳۷۰۰ سایت را ایجاد کرد؛ همچنین رومینگ ملی و همکاری با اپراتورهای دیگر برای بهبود کیفیت ارتباطات از دستاوردهای مهم همراه اول است.
به گفته مدیر عامل همراه اول، در سال ۱۳۹۶ بالغ بر ۷۸۸ پتابایت دیتا مصرف شده که این میزان در سال ۹۷ به ۱۳۱۴ پتابایت رسیده و رکورد مصرف ۵۴۱۹ ترابایت دیتا طی یک روز به ثبت رسید.
وی افزود: همراه اول برای ششمین سال پیاپی نظر مقبول حسابرسی مستقل را کسب کرده و دارای رتبه اول شفافیت در میان شرکتهای بورسی است و در میان ۱۰۰ شرکت برتر ایران رتبه چهاردهم درآمد و رتبه سوم سودآوری را دارد. همراه اول توانسته رشد ۲۱ درصدی درآمد عملیاتی را محقق کند.
مدیرعامل همراه اول تاکید کرد: در سال گذشته برای توسعه شبکه ۲۹,۵۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و قصد داریم در سال جاری ۴ هزار میلیارد تومان در حوزه توسعه سیستم شبکه سرمایه گذاری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه همراه اول بهدنبال فعالیت در بخشهای جدید است، خاطر نشان کرد: در چشم انداز پنج ساله همراه اول به دنبال تحقق رؤیای دیجیتال با توجه به تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم؛ سرویسهای پایه از جمله دیتا، مکالمه و پیامک در شبکه همراه اول باقی میماند و در کنار آنها بدنبال توسعه اینترنت اشیا و ارائه خدمات سازمانی تا سال ۱۴۰۱ برای توسعه درآمدهای شرکت هستیم.
سرمایه گذاری ۹۰۰ تا هزار میلیارد تومانی در استارت آپ ها
فرهنگ با بیان اینکه همراه اول حمایت و سرمایه گذاری از استارت آپ ها را در دستور کار داده گفت: یکی از مهمترین بحثهای همراه اول حرکت در مسیر سرمایه گذاری خطرپذیر و سرمایه گذاری در استارت آپ ها ست و در سال جاری ۹۰۰ تا یک هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را در دستور کار داریم.
وی تصریح کرد: همراه اول تا پایان سال ۱۴۰۱ بر اساس چشم انداز پنج ساله باید در مجموع ۱۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشد.
مدیرعامل همراه اول در خصوص عدم تغییر نرخ خدمات افزود: همراه اول به دنبال افزایش نرخ خدمات بوده اما سازمان تنظیم مقررات از سوی وزارت ارتباطات با توجه به گرانیها در کشور دستور داده تا قیمتها افزایش پیدا نکند اما به هر صورت با وجود مسائل تعرفهای، همراه اول بالغ بر ۲۰ درصد درآمد داشته است.
فرهنگ با اشاره به مساله تحریم و افزایش نرخ ارز، تصریح کرد: تغییر نرخ ارز و افزایش قیمت تجهیزات شبکه باعث شده تا هزینه نگهداری خدمات شبکه افزایش پیدا کند و بر همین اساس هزینههای اپراتور افزایش داشته باشد و شرایط فعالیت در فضای تحریم سخت باشد.
فرهنگ با اشاره به لزوم پیاده سازی فناوری ۵G ادامه داد: یکی از موضوعات مهم ورود فناوری جدید و همکاری با وندورهای مخابراتی دنیا برای توسعه نسل پنجم ارتباطات در کشور ۵G است که به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام