به گزارش ایسنا، بازداشتگاه کهریزک که پیش از این نامش با وقایع تلخ سال ۸۸ گره خورده بود دیگر بازداشتگاه ناشناخته نیست. پلیس پایتخت با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی این بازداشتگاه را به مرکز نگهداری از معتادان متجاهر تبدیل کرد.
در این مرکز که نامش به مرکز بازپروری و نگهداری از معتادان متجاهر "مهر سروش" تغییر کرده صدها نفر از مددجویان و معتادان متجاهری که به این مرکز منتقل شدند تحت درمان و بازپروری قرار دارند به طوریکه در حال حاضر بیش از ۶۰۰ نفر در این مرکز حضور دارند.
مشاهدات خبرنگار ایسنا از این مرکز حاکی از این است که مددجویان حاضر در این مرکز از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۲ میتوانند در بخشهای مختلف این مرکز حاضر شده و نسبت به انجام ورزش، شرکت در کلاسهای آموزشی و … اقدام کنند.
این مرکز دارای بخشهای پزشکی و مددکاری است و تمامی مددجویان تحت نظر پزشکان و مددکاران قرار دارند. همچنین برخی از مددجویان میتوانند به شکل داوطلبانه برخی از امور مربوط به این مرکز را انجام دهند.
به زودی کارگاههای خیاطی، نقاشی، کفاشی و پرورش گیاهان تزئینی که تمام امور آن توسط مددجویان انجام میشود، در این مرکز راهاندازی خواهد شد.
برخی از مددجویان حاضر در این مرکز که پیش از این نیز سابقه حضور در کمپهای ترک اعتیاد دیگر را داشتند معتقدند که امکانات و نحوه مواجهه با آنان در مرکز سروش بهتر از کمپها و مراکز دیگر است اما آنان نسبت به زمان بازگشت به جامعه دارای ابهاماتی هستند.
در این مرکز امکان ملاقات حضوری با خانواده مددجویان و برقراری تماس با آنان در روزها و ساعاتی معین وجود دارد.
انتهای پیام