آغاز یازدهمین دوره مسابقات ملی هوا و فضا در دانشگاه امیرکبیر

دکتر مهدی سبزه پرور دبیر علمی یازدهمین دوره مسابقات هوا و فضا با اشاره به این که کارهای تخصصی دانش آموزان نباید به مسابقات ختم شود گفت: ما در این مسابقات به دانش آموزان آموزش می‌دهیم که چگونه از ایده‌های خود دفاع کنند و آنها را به محصول تجاری تبدیل کنند.

به گزارش ایسنا، یازدهمین دوره مسابقات ملی هوا و فضا در روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۲ و ۱۳ اردیبهشت) در دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود که در مجموع ۸۸۰ تیم با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. این مسابقه شامل لیگ‌های هاورکرفت با حضور لیگ راکت آبی با حضور ۶۰ تیم، لیگ گلایدر دانش آموزی با حضور ۷۲ تیم، گلایدر آزاد با حضور ۲۵ تیم، لیگ سرعت پهپاد با هدف عبور سریع از منابع، لیگ شبیه سازی با هدف ارتقای محیط گرافیگی انجام می‌شود.

دکتر مهدی سبزه پرور دبیر علمی این مسابقات در مراسم افتتاحیه با بیان این که در کنار آموزش سه عامل دیگر تأثیر دارد گفت: اولین عامل تفریح است که برای حفظ روحیه دانش آموزان امری ضروری است. دومین عامل که ربطی به تخصص ندارد یاد دادن تجربه زندگی است. من به همه دانش آموزان و معلمان توصیه می‌کنم به این سمت حرکت کنند و سومین عامل و مهمترین عامل آموزش تبدیل کردن کار تخصصی به محصول تجاری است.

وی در ادامه افزود: ما در این مسابقات باید به دانش آموزان آموزش دهیم که چگونه از ایده‌ها و محصول خود دفاع کنند و با مفهوم کپی رایت آشنا شوند. همچنین آنها را به مراکز رشد و فناروی هوا و فضا هدایت کنیم.

دکتر سبزه پرور در پایان صحبت‌هایش به دانش آموزان توصیه کرد، با انرژی به سمت استفاده از تخصص فکر و نوآوری برای توسعه اقتصاد کشور حرکت کنند.

دکتر محمد مانی رئیس دانشکده هوا و فضا دانشگاه صنعتی امیر کبیر در مراسم افتتاحیه این مسابقات با اشاره به مراحل مختلف آموزش و پرورش گفت: این مراحل با آموزش به جوانان شروع می‌شود و به سمت مهارت حرکت می‌کند و به عرصه بالاتر از علوم پایه که مرحله ورود به صنعت است می‌رسد. اگر آموزش درست باشد نیروهای کاربلد وارد صنعت می‌شود.

وی ادامه داد: دانشگاه امیر کبیر از بدو تأسیس مأموریتی را برای خود انتخاب کرده که آماده کردن دانشجویان برای اشتغال است. به دلیل این مأموریت به دانشگاه امیر کبیر لقب مادر دانشگاه‌های صنعتی کشور را دادند.

رئیس دانشکده هواو فضا در پایان صحبتهایش اظهار کرد: ما وظیفه خود دانستیم که مهارت‌های لازم در دانشجویان را تقویت کنیم و با شناسندن رشته هوا و فضا به دانشجویان و دانش آموزان به سراغ محصول سازی برویم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98021206530
  • خبرنگار : 71634