بهروز بهزادی در گفتوگو با ایسنا ضمن بیان مطالب بالا اظهار کرد: ما قاعدتاً باید کار رسانه را درست کنیم؛ بدانیم رسانه چه نوع ارتباطاتی را میتواند با مردم برقرار کند و آن را حفظ کنیم.
عضو شورای سردبیری روزنامه اعتماد با بیان اینکه وظیفه رسانه فقط ارتباط، خبر و نظررسانی است، ادامه داد: اگر رسانه این وظیفه را خوب انجام دهد، موفق است زیرا مردمی که به آن توجه میکنند افزایش مییابند اما اگر رسانه کار خود را خوب انجام ندهد، ناموفق است. متأسفانه رادیو و تلویزیون ما در این زمینهها ناموفق بوده است و بخشی از این ناموفقی هم از همین کارهایی که انجام میدهند، ناشی میشود.
این روزنامهنگار قدیمی گفت: آقای فردوسیپور یک برنامه موفق در تلویزیون داشت و یک مدیر خوب همیشه یک برنامهساز موفق را حفظ میکند چون برای او مخاطب میآورد؛ بنابراین چرا «نود» کنار گذاشته شد؟ به نظرم باید مشکلات را در چارچوب کلان و علم رسانه نگاه کرد.
بهزادی با بیان اینکه رسانه ملی از چارچوب اطلاعرسانی خود منحرف شده است، توضیح داد: اطلاعرسانی مانند قطاری است که باید روی ریل خود بیفتد، وقتی روی ریل قرار بگیرد، مستقیم حرکت کرده و به وظیفه خود عمل میکند. همچنین مواردی مانند خبر، نظر، فیلم، سریال و برنامههایی که مردم احتیاج دارند هم در تلویزیون وجود دارد؛ بنابراین افرادی باید در رأس امور تلویزیون قرار بگیرند که تخصص داشته باشند در حال حاضر تخصص در این افراد نیست که رسانه به این وضعیت میرسد.
او ادامه داد: اگر افراد متخصص باشند و تخصص خود را به کار بگیرند، همه مسائل درست خواهد شد اما متأسفانه رسانه صداوسیما مدتهاست که انحراف دارد و کاهش مخاطب تلویزیون از همین مساله ناشی میشود. زمانی که شرایط را آماده نکنی و افراد متخصص کار نکنند، تعدادی حضور مییابند که کار را بلد نیستند و اگر هم بلد باشند، دنبال منافع خود هستند؛ البته این مساله در همه جای دنیا صدق میکند.
بهزادی در پایان گفت: همیشه معتقدم کار را باید درست انجام داد و به دست متخصص سپرد زیرا در این حالت، کار به خوبی انجام میشود.
انتهای پیام