سیده فاطمه ذوالقدر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: فراکسیون زنان در راستای افزایش نقش و مشارکت سیاسی زنان در عرصه سیاست و تدوین قوانین تمام تلاش و اهتمام خویش را به کار گرفت تا بتواند افزایش سهم زنان را برای حضور در کرسیهای مجلس به سرانجام برساند، که در این خصوص همراهی دولت با قوه مقننه و کمیسیون تخصصی را نیز داشتیم تا همگام با شعار عدالت محوری سیاست انتصاب ۳۰ درصدی زنان در پست های مدیریت را داشته باشیم.
وی افزود: علیرغم این همراهی و همدلی که در این بخش وجود داشت و ضرورت و نیازی که هم اینک جامعه زنان برای اعمال تبعیض جنسیتی مثبت در راستای تقویت حضور آنان در عرصه های مختلف تصمیم گیری دارند ولی جو مردانه غالب بر مجلس، رویکرد دیگری را مدنظر داشت که مغایر با رویکرد دولت، کمیسیون و فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بود.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: باید این مهم را بر اساس آیات قران و رهنمودهای دین مبین اسلام مدنظر داشت که سرنوشت تغییر نمیکند مگر آنکه افراد خود بخواهند. از این رو جامعه زنان به عنوان نیمی از جمعیت و مادر نیمی دیگر از جمعیت نقش مهمی در تصمیم گیریها و تصمیمسازیها خواهند داشت.
ذوالقدر با بیان اینکه جامعه زنان در گذشته نه چندان دور برای شرکت در انتخابات، حق وحقوقی نداشتند، تاکید کرد: این حق رای یک دستاورد مهم تاریخی است که برای بدست آوردن آن مجاهدتها و تلاشهای بسیاری انجام شده است و زنان ما باید آن را ارج نهند و با مشارکت فعال سیاسی در انتخابات بتوانند نقش موثر و تاثیرگذار خود را داشته باشند و با انتخاب زنان توانمند در حوزه انتخابیه هر استان که دلمشغولی آنها و خواست آنها، مطالبات جامعه زنان است بتوانند قوانین حمایتی بیشتری متناسب با نیازها و ضرورت های زنان وضع کنند.
وی در پایان اضافه کرد: باید در نظر داشته باشیم که اکنون برای شنیدن صدای زنان فقط صندوقهای رای باقی ماندهاند که بهترین و در دسترسترین ابزار برای همه جامعه زنان به منظور مقابله با سیاستگذاریهای مردسالارانه و به تبع آن افزایش تخصیص کرسیهای مجلس به زنان جهت دفاع از حقوق و مطالبات آنهاست تا در طول زمان به دور از نگاه های سوگیرانه بتوانیم آنچه که عدالت حقیقی و راستین است و ابزارها، شرایط و قوانین مرتبط با این موضوع را تامین کنیم.
انتهای پیام