رئیس انجمن مجسمه‌سازان ایران:

مشکلات اقتصادی گریبانگیر جامعه تجسمی شد

یک مجسمه‌ساز معتقد است که سال گذشته وضعیت بد اقتصاد کشور، جامعه تجسمی را بی‌نصیب نگذاشت و باعث شد که حوزه تجسمی نیز آسیب ببیند.

عباس مجیدی _ رئیس انجمن مجسمه سازان ایران _ در گفت‌وگو با ایسنا درباره فعالیت‌های انجمن مجسمه‌سازان ایران در سال ۹۷ و برنامه‌های این انجمن برای امسال می‌گوید: در سال گذشته کارهای مربوط به بینال مجسمه‌سازی را تا حدی پیش بردیم و فراخوان آن امسال اعلام خواهد شد. همچنین بیشتر کارهای بینال شهری مشهد از جمله مرحله اول داوری آن به انجام رسیده است.

او ادامه می‌دهد: در حال طراحی یک رویداد برای کرمان هستیم که فراخوان آن نیز اوایل امسال اعلام خواهد شد. در ارتباط با رویداد درخت سال نیز کارهایی انجام داده‌ایم که فراخوان آن هم امسال خواهد آمد.

مجیدی بیان می‌کند که در سال گذشته جشن بیست سالگی انجمن مجسمه‌سازان ایران و آخرین رویداد که برگزاری بزرگداشت لیلیت تریان (مادر مجسمه‌سازی ایران) بود را به خوبی به انجام رساندند.

او همچنین در پاسخ به اینکه به نظر او چه رویدادهای مهمی در سال ۹۷ برگزار شد، اظهار می‌کند: نمی‌توان گفت که رویدادهای تجسمی سال گذشته از نظر جنبه‌های مختلف خوب بوده‌اند. متأسفانه وقتی وضعیت اقتصادی یک جامعه بد باشد طبیعی است روند خوبی که برای حوزه تجسمی انتظار می‌رود، رخ ندهد؛ البته اتفاقاتی که در جشنواره تجسمی فجر افتاد بد نبود ولی وقایع حاشیه‌ای اقتصاد هنر باعث شد لطمه‌های زیادی به نحوه برگزاری این جشنواره وارد شود؛ همچنین مسئله حضور گالری‌ها در جشنواره تجسمی فجر به خوبی انجام نشد.

مجیدی ادامه می‌دهد: در حوزه مجسمه‌سازی نیز سازمان زیباسازی فعالیت‌هایی را انجام داده که تا حدی به صورت نمایشی یا یک رویداد فصلی بد نبوده‌اند ولی به طور جدی شاهد اتفاق خاصی نبوده‌ایم. ولی انتظار می‌رود که در حوزه‌های تجسمی اتفاقات بهتری رخ دهد امیدوارم با حمایت‌های دولت و بهبود وضعیت اقتصادی جامعه بتوانیم به یک جمع‌بندی خوب برسیم.

این هنرمند از آرزوی خود برای مردم در سالی که پیش‌روست و حوزه‌های تجسمی، می‌گوید: وقتی که جریانات اجتماعی و اقتصاد برای مردم خوب شود طبیعی است که تأثیر خود را به روی هنر هم می‌گذارد. آنچه که آرزوی همه ماست این است که اتفاقات بدی که در سال گذشته افتاد امسال برای مردم کم شود و مردم بتوانند با آرامش بیشتری به زندگی خود ادامه دهند. طبیعی است که حوزه تجسمی نیز در کنار این مسائل می‌تواند مسیر خود را طی کند. امیدوارم روند به گونه‌ای باشد که مسائل هنری دیده شود، دولت بیشتر به هنر توجه کند و هنرمندان بتوانند آزادانه‌تر فعالیت کنند و تجربه‌های زیستی خود را به عرصه ظهور برسانند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 98012409493
  • خبرنگار : 71625