خسارت‌ها رو به افزایش

برآورد ۲ هزار میلیاردی خسارت سیل به بخش کشاورزی خوزستان

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تاکنون میزان برآورد انجام گرفته از خسارت سیلاب به بخش کشاورزی استان حدود ۲ هزار میلیارد تومان بوده است و این میزان خسارت قطعاً افزایش پیدا خواهد کرد.

کیخسرو چنگلوایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت برآورد خسارت سیلاب بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: سیلابی که در استان شاهد آن هستیم با سیلاب‌های سال‌های گذشته متفاوت است زیرا این سیل مستمر بوده و خسارتی که در اثر آن متحمل شده‌ایم نیز بی سابقه بوده است.

وی افزود: در سال‌های گذشته شاهد وقوع سیلاب در مناطقی از استان بوده‌ایم اما این سیلاب‌ها در مقاطع زمانی بسیار کم اتفاق افتاده اما علاوه بر سیلاب بهمن ماه سال ۹۷، امسال نیز بحث سیلاب از ابتدای سال ادامه داشته و همه بخش‌ها را درگیر خود کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه خسارت وارده به بخش کشاورزی و دامداری استان حتی بیشتر از پیش‌بینی‌های بدبینانه بوده و این خسارت نیز همچنان رو به افزایش است، تصریح کرد: تاکنون میزان برآورد انجام گرفته از خسارت سیلاب به بخش کشاورزی استان حدود ۲ هزار میلیارد تومان بوده است و این میزان خسارت قطعاً افزایش پیدا خواهد کرد.

چنگلوایی ادامه داد: بر اساس آخرین وضعیت برآورد شده ۲۲۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی تحت تأثیر سیلاب قرار گرفته‌اند که از این میزان ۱۷۰ هزار هکتار به صورت ۱۰۰ درصدی خسارت دیده و به زیر آب رفته‌اند و حدود ۵۴ هزار هکتار نیز دچار خوابیدگی شده‌اند.

وی گفت: به حدود ۱۲۰۰ هکتار از مزارع پرورش ماهی خسارت وارد شده و بیش از ۶۰۰ هزار قطعه ماهی از بین رفته‌اند. همچنین ۱۲۰۰ فروند کندوی زنبور عسل و بیش از ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در سیلاب اخیر از بین رفته‌اند. همچنین خسارت فراوانی به تأسیسات زیربنایی وارد شده که میزان این خسارت‌ها پس از فروکش کردن سیلاب مشخص خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: آنچه که بیشتر از همه برای ما نگران کننده است، خسارتی است که به تولید گندم استان وارد شده است. حداقل برآورد انجام‌گرفته آن است که حداقل ۶۵۰ هزار تن میزان تولید گندم استان کاهش پیدا خواهد کرد.

چنگلوایی ادامه داد: تا کنون به دلیل آبگرفتگی بسیاری از مناطق در خوزستان بیش از ۲۵۰ هزار رأس دام جابه‌جا و به مناطق امن استان منتقل شده‌اند. همچنین حدود ۳۵۰ رأس دام نیز در محاصره سیلاب هستند و باید نسبت به جابه‌جایی آن‌ها اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: براساس دستور مقام معظم رهبری و رئیس جمهور قرار است تا همه خسارت وارد شده به کشاورزان پرداخت شود و نگرانی در این زمینه وجود ندارد. برنامه دولت آن است تا همه خسارت کشاورزان را پرداخت کند و مسأله‌ای در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98012007424
  • خبرنگار :