به گزارش ایسنا شمسالله شریعت نژاد در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی گفت: نوروز ۹۸ متفاوت از همه سالهای گذشته بود و سیلاب گسترده در بیش از ۲۰ استان کشور و تحمیل خسارتهای جانی و مالی سنگین به هوطنان و تلاش بی وقفه مردم و مسئولین و نیروهای مسلح خاطرات تلخ و شیرین فراوانی با خود داشت.
نماینده مردم رامسر در مورد حوزهی انتخابیه خود گفت: در ۵ سال گذشته سه بار حادثه سیلاب و برف بی سابقهی یک متر و ۷۰ سانتیمتری و سرمای سخت را تجربه کردهایم. همه هشدارهای این جانب در خصوص درس گرفتن از این حوادث برای پیشگیری و جلوگیری از افزایش حجم خسارت کارساز نبوده است. امیدوارم از این حوادث که بعضی به اشتباه خشم خداوند میپندارند درس بگیریم.
شریعت نژادافزود: فقط در طول چند سال گذشته چندین مورد سیل ریز و درشت بر مردم تحمیل شده است. سیل گرانی، سیل کاهش ارزش پول ملی، سیل افزایش فقر، فساد و ناهنجاریهای اجتماعی، سیل بیکاری، سیل قاچاق معکوس دام و افزایش قیمت گوشت و گرانی مایحتاج عمومی. در همه این موارد کلیت نظام به سهولت و اکثریت مردم گرفتار شدند و اقلیت نیز به کام خویش رسیدند.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر توانایی حوزهی علم و دانش تاکید کرد: علم و تکنولوژی میتوانست اغلب این اتفاقات را پیش بینی و کنترل کند. اما اگر کسی بدون امتحان رانندگی و اصل گواهی نامه تصادف کند جای تعجب ندارد. باید بپذیریم که با متهم کردن یکدیگر و فرافکنی و اعمال مدیریت سلیقهای و کارهای غیر علمی مشکلات حل نمیشود.
شریعت نژاد ادامه داد: کدام یک از ما حق داریم که حق نظارت ملت را نادیده بگیریم کدام؟ یک از ما حق داریم به حفظ و استحکام پایههای نظام جمهوری اسلامی فکر نکنیم؟ قطعاً نظام با رضایتمندی مردم حفظ میشود. کلید ارتقا و تولید و توسعه و اصلاح وضع موجود اعتبار سطح مدیریت کشور است.
وی ارتقای سطح مدیریت را در گرو نظارت ملت دانست و گفت: برای چنین کاری ظاهراً مجلس مسئول است اما آیا مجلس برای انجام این مهم دارای اختیار است؟ برای این اختیار آیا امکان یا اهرمی دارد؟ به نظر میآید که در همه حوزهها اعم از قانونگذاری، اجرا و قضا باید نظارت مردم را جدی بگیریم و این امر حتی اگر نیازمند بازنگری قانون اساسی و برگزاری رفراندوم باشد ضروری است.
شریعت نژاد خطاب به رئیس جمهور گفت: جانبازان از وضعیت نابهنجار بیمه درمان خود شدیداً شاکی هستند. آنها منتظرند که با توجه به وضعیت جسمانی و روحی و روانی هزینه درمانیشان پرداخت شود که متأسفانه طی سال گذشته مرتباً از این موضوع شکایت کردند.
نماینده مردم رامسر در انتقاد از عدم رسیدگی به اعتبارات سیلابهای گذشته آن منطقه گفت: با وجود همه پیگیریهای این جانب و سه مورد مکاتبه وزیر جهاد و یک مورد مکاتبه با وزیر کشور درخواست پرداخت خسارت به کسانی که در مهر ماه سال گذشته به علت سیلاب و انحراف رودخانه اراضی و باغات و محصولات خود را از دست دادند، باید بگویم که هنوز پس از شش ماه دولت هیچ مصوبهای نداشته است. متاسفنه بخش اعظم پلها و جادههای تخریب شده مرمت و بازسازی نشده است.
شریعت نژاد خطاب به روحانی گفت: قرار نبود اجرای طرح تنفس جنگل بدون حفاظت و با تعطیلی طرحهای حفاظت از جنگل صورت گیرد؟ چگونه میشود که جهاد کشاورزی دستور اخراج چند هزار نفر نیروهای حفاظتی و جنگلبان را صادر میکند؟ وعده تأمین و تخصیص اعتبارات پیش بینی شده به کجا انجامید؟
وی افزود: چطور میشود که این افراد چندین ماه است که حقوق نگرفتهاند و اکنون نیز دستور اخراج میگیرند؟ آیا جنگلهای کشور را فراموش کردهاید؟ از جناب عالی درخواست دارم که تا دیر نشده است نسبت به طرح تنفس جنگلها بازنگری نموده و از اجرای بخشنامه اخراج جنگلبانها که بعضاً ۲۰ سال سابقه دارند جلوگیری کنید.
شریعتنژاد در پایان با اشاره به غرب استان مازندران و جلوههای طبیعی آن منطقه گفت: این منطقه کلید توسعهی خود را تنها از طریق ایجاد استانی مستقل یعنی مازندران غربی میداند.
انتهای پیام