به گزارش ایسنا، از آنجایی که این روزها فناوری خودروهای خودران از استقبال بینظیری از سوی شهروندان و شرکتهای فعال در صنعت خودروسازی برخوردار شدهاند، حالا به نظر میرسد شرکتهای بیشتری درصدد ورود به عرصه فناوری تولید و توسعه خودروهای خودران هستند و در این خصوص اعلام آمادگی کردهاند و به نظر میرسد که این صنعت در سالهای آینده بیش از پیش شاهد شکوفایی و رشد باشد.
حالا ویولتا بالک، کمیسیونر اتحادیه اروپا در بخش حمل و نقل به تازگی در جریان کنفرانسی در اسلوونی خاطرنشان کرده است که انتظار میرود با توجه به سرمایه گذاریهای صورت گرفته، خودروهای کاملاً خودران تا سال ۲۰۳۰ میلادی به صورت عملیاتی درآمده و به سطح خیابانها و جادههای کشورهای اروپایی راه پیدا کنند.
وی همچنین عنوان کرد که شکوفایی خودروهای خودران مستلزم راه اندازی زیرساختهای لازم خواهد بود تا رانندگان و مشتریان خودروهای خودران بتوانند با خیال راحت از آنها استفاده کنند.
وی در ادامه سخنانش افزود که در سال جاری شاهد این امر خواهیم بود که سازندگان و خودروسازان ۱۵ قابلیت جدید و پیشرفته به خودروهای خودران اضافه کنند که البته در قیمت آنها نیز تأثیرگذار خواهد بود اما انتظار میرود تا سال ۲۰۳۰ میلادی این صنعت به مرحله شکوفایی و تکامل رسیده و خودروسازان اروپایی نیز به مشتریان خود این امکان را خواهند داد تا با خیال آسوده از خودروهای خودران بهره مند شوند.
بر اساس گزارش مجله فوربس، خودروهای خودران که در طول یک سال اخیر از محبوبیت و استقبال بی نظیری از سوی کاربران و مشتریان صنعت خودرو برخوردار شدهاند، مدتهاست که زیر لبه تیز تیغ منتقدان قرار گرفتهاند و با آمارهای متعددی که از سوانح رانندگی و تصادفات به نام خود ثبت کردهاند، تا حد زیادی دید منتقدان را نسبت به خود منفی کردهاند. به عقیده کارشناسان، حال باید منتظر ماند و دید که آیا صنعت خودروهای خودران به آن حد از پیشرفت و تکامل دست پیدا میکند که روزی همچون سایر وسایل نقلیه، خودروهای خودران در سطوح خیابانهای شهری و جادههای میان شهری عبور و مرور کنند یا خیر.
این در حالیست که حتی خود خودروسازان نیز نظر چندان مثبتی نسبت به استفاده از خودروهای خودران ندارند چراکه مدیرعامل دایملر نیز خود به تازگی عنوان کرده بود که حتی سقوط بوئینگ ۷۳۷ مکس تحت تأثیر سیستم اتوماتیکی که در دماغه هواپیما وجود داشته، نیز نشانه و گواه آشکاری برای نقص صنعت خودروهای خودران است.
انتهای پیام