به گزارش ایسنا، این روزها که خودروهای خودران از توجه خاص و بسزایی از سوی شرکتهای خودروسازی در جهان برخوردار شدهاند، هر یک از آنها با توسعه و طراحی محصولات و فناوریهای جدیدی سعی دارند با یکدیگر به رقابت تنگاتنگی بپردازند.
حالا تازهترین اخبار منتشر شده در رویترز حاکی از آن است که شرکت کرهای هیوندای موتورز که بدون شک یکی از بزرگترین خودروسازان جهان به شمار میرود و همواره سهم قابل توجهی از فروش خودروهای لوکس و پرقدرت و جدید در بازار کشورهای مختلف را به خود اختصاص میدهد، حالا تصمیم گرفته است که با یکی از بزرگترین شرکتهای چینی فعال در حوزه فناوری و تکنولوژی به منظور توسعه یک نرم افزار پیشرفته برای خودروهای خودران وارد همکاری شود.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، این دو شرکت قصد دارند به واسطه همکاری با یکدیگر به نرم افزار پیشرفتهای دست یابند که با بهرهگیری کامل و دقیق از فناوریهای نوینی همچون یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی و واقعیت افزوده بتواند بدون هیچ مشکل و نقصی حرکت سایر خودروها، عابرین پیاده و هرگونه مانع دیگری را در حین رانندگی به صورت کاملاً هوشمندانه و بدون نیاز به کنترل و هدایت راننده تشخیص دهد.
گفته میشود خودروهای خودران هیوندای موتورز تا سال ۲۰۳۰ میلادی روانه بازارهای جهانی خودرو خواهند شد.
غولهای تکنولوژی متعددی در سراسر جهان از جمله تسلاموتورز، اپل و مایکروسافت و همچنین شرکتهای بزرگ فعال در حوزه خودروسازی در طول چندسال اخیر تمرکز خود را بر روی توسعه سیستم خودروهای خودران گذاشتهاند تا به مشتریان و علاقمندان این حوزه اجازه دهند که در سالهای پیش رو، هر چه سریعتر به این فناوری دسترسی پیدا کرده و از امنیت بیشتری نیز در خودروهای خودران برخوردار شوند. لازم به ذکر است که هنوز فناوری وسایل نقلیه خودران به مرحله تکامل و پیشرفت نرسیده است و به همین دلیل نیز بسیاری از مهندسین فعال در صنعت خودروسازی و همچنین غولهای تکنولوژی با همکاری یکدیگر در تلاشند تا امنیت کامل را برای این فناوری به ارمغان بیاورند.
خودروهای خودران با بهرهگیری از فناوریهای نوین و پیشرفتهای نظیر یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی قادر خواهند بود، بدون نیاز به راننده، در خیابان و جادهها تردد و سرنشینان خود را جابجا کنند.
تاکنون شرکتهای بسیاری نظیر اپل، جنرال موتورز، تسلاموتورز، نسخههایی آزمایشی از خودروهای خودران را به مرحله تولید رساندهاند که البته هنوز هیچیک از آنها نتوانستهاند از آزمایشها و تستهای نهایی خود سربلند بیرون آمده و به طور کامل مورد تأیید سازمانهای نظارتی و حمل و نقل جادهای در کشورهای موردنظر قرار بگیرند.
انتهای پیام