به گزارش ایسنا، طبق نظرسنجی ماهانه پلاتس، عربستان سعودی که بزرگترین تولیدکننده عضو اوپک است، تولید خود را در مارس به پایینترین سطح از فوریه سال ۲۰۱۷ رساند. سعودیها به وعده خود برای کاهش بیشتر تولید عمل کردند و تولیدشان را ماه گذشته ۲۸۰ هزار بشکه در روز دیگر کاهش داده و به ۹.۸۷ میلیون بشکه در روز رساندند.
ونزوئلا نیز به دلیل خاموشی گستردهای که تولید و صادرات نفت را در مارس فلج کرد، تولیدش را به پایینترین میزان در ۱۶ سال اخیر رساند و ۷۴۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرد.
عراق که دومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، تولیدش را در مارس به میزان ۱۰۰ هزار بشکه در روز نسبت به فوریه کاهش داد و به ۴.۵۷ میلیون بشکه در روز رساند. با این حال این رقم اندکی بالاتر از سقف تولید ۴.۵۱۲ میلیون بشکه در روز عراق بود.
بر اساس نظرسنجی پلاتس، تولید نفت ایران نیز با وجود تحریمهای آمریکا، نسبتاً ثابت ماند و این کشور ۲.۶۹ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد.
ازسرگیری فعالیت در الشراره که بزرگترین میدان نفتی لیبی است، تولید نفت لیبی را در مارس به ۱.۰۶ میلیون بشکه در روز افزایش داد.
پیش از این نظرسنجی ماهانه رویترز منتشر شد که نشان داد تولید تولید نفت اوپک در مارس سال ۲۰۱۹ به پایینترین میزان از فوریه سال ۲۰۱۵ رسیده است و مجموع تولید این گروه که متشکل از ۱۴ عضو است، ۳۰.۴ میلیون بشکه در روز بوده است که ۲۸۰ هزار بشکه در روز نسبت به فوریه کاهش داشت.
انتهای پیام