سیداحسن علوی در گفتوگو با ایسنا، ضمن تبریک آغاز سال نو، اظهار کرد: مقام معظم رهبری هر سال براساس شرایط و مقتضیات کشور پیامها و شعارهایی را مطرح میکنند که طی چند سال اخیر ایشان بیشتر بر روی مسئله اقتصادی و تولید ملی تاکید کردهاند.
وی با اشاره به نامگذاری سال 98 به عنوان سال «رونق تولید»، افزود: با توجه به تحریمهایی که علیه کشورمان وضع شده است اگر کشورمان متکی به خود نباشد و درآمدهایش را صرف واردات کند، قطعا دچار ضعف و مشکلات اساسی خواهیم شد.
نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هرچند تحریم باعث ایجاد مشکلاتی میشود اما نقطه مثبت آن صرفه جویی، اتکای به دانش بومی و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی است و اینکه مسیر کشور باید به سمت توجه به تولیدات داخلی تغییر کند.
وی با تاکید بر اینکه ما باید استقلال اقتصادی کشورمان را به دست بیاوریم، تصریح کرد: نباید اقتصاد کشورمان متکی به بخش نفتی باشد، باید بر روی تولید داخلی و صادرات تمرکز کنیم و با ایجاد منافع مشترک در داخل خاک کشورمان با سایر کشورها، آنها را وابسته به اقتصاد کشورمان کنیم تا نتوانند ما را تحریم کنند.
علوی تکیه بر ظرفیتهای داخلی را راهکاری مناسب در جهت توسعه تولید ملی و شکوفایی اقتصادی کشور دانست و گفت: کشور ما دارای آب و هوای پاک، خاک حاصلخیز، نیروی انسانی کارآمد و ... است که با تکیه بر آنها میتوان از وابستگی اقتصاد کشور به بخش نفتی کاست و زمینه رشد اقتصاد ملی را فراهم کرد.
وی در ادامه سخنان خود ذکر کرد: خوشبختانه اموز کشور در بخش نانو تکنولوژوی، مهندسی و تسلیحات نظامی و دفاعی پیشرفتهای بسیار چشمگیری داشته و در رشد شاخص علمی نیز جزو کشورهای برتر دنیا قرار گرفته که باید از این ظرفیتها در مسیر توسعه و رونق تولید استفاده کرد.
نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران تصریح کرد: امروز دولت، مسئولان و تمامی کسانی که در اقتصاد کشور دارای نفوذ هستند باید تلنگر بخورند و نگذارند قاچاق و کالاهای مشابه داخلی به کشور وارد شود چون ورود کالای مشابه داخلی به کشور، خیانت به منافع ملی و نادیده گرفتن فرمایشات رهبری است.
وی بر لزوم اجرایی شدن مشوقهای قانونی و همچنین قوانین اخیری که مجلس در راستای بهبود فضای کسب و کار تصویب کرده است، تاکید کرد و گفت: باید روند صادرات در کشور تسهیل شود و صادرکنندگان، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران برای فعالیت خود در کشور احساس امنیت کنند.
نماینده سنندج در ادامه، با بیان اینکه نظام بانکی کشور نیز باید در جهت رونق تولید ملی تغییر کند، افزود: بانکها باید تسهیلات موردنیاز بخش تولید را به واحدهای تولیدی اعطا کنند و سرمایه گذاران نیز با احساس امنیت و رضایت در عرصه تولید سرمایه گذاری کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نباید متکی به منابع دولتی باشیم بلکه باید بخش خصوصی را نیز در راستای توسعه تولید ملی حمایت و وارد عمل کنیم.
انتهای پیام