شرط سنای آمریکا برای استفاده از تشخیص چهره هوشمند

به نظر می‌رسد که استفاده از احراز هویت هوشمند از افراد بدون کسب اجازه از آنها در سال‌های آینده با چالش و محدودیت‌های جدیدی روبرو شود.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد که نمایندگان مجلس سنای ایالات متحده آمریکا در راستای تلاش برای حفاظت از حریم خصوصی کاربران، پیشنهاد جدیدی را مطرح کرده و به دنبال تصویب قانونی برای جلوگیری از احراز هویت و تشخیص چهره افراد بدون کسب اجازه از آنها هستند.

این بدان معناست که شرکت‌های تجاری، افراد حقیقی و حقوقی حق نخواهند داشت بدون کسب اجازه شخصی از افراد به منظور رعایت حریم خصوصی و حفاظت از اطلاعات هویتی اشخاص و کاربران در امکان گوناگون، اقدام به احراز هویت هوشمند یا تشخیص چهره با استفاده از فناوری‌های مربوطه کنند.

این سناتورها بر این باورند که تشخیص چهره افراد به هر منظوری که انجام شود، منجر به جمع‌آوری داده و اطلاعات مختلفی از آنها می‌شود که به طور کلی ناقض حریم خصوصی افراد به شمار می‌رود.

بر اساس گزارش وب سایت the verge، فناوری تشخیص چهره و احراز هویت هوشمند یکی از آن دسته از تکنولوژی‌های جدیدی است که مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی بوده و با بهره‌گیری از الگوریتم‌های بیومتریک، از سوی غول‌های تکنولوژی و شرکت‌های متعددی مورد استقبال بی نظیری واقع شده و در صنایع و محصولات مختلفی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

از جمله مهم‌ترین و اصلی‌ترین کاربردهای این فناوری نوین می‌توان به باز کردن قفل گوشی‌های هوشمند، افزایش امنیت سایبری در گجت های هوشمند خانگی و احراز هویت در گیت‌های ورودی و خروجی فرودگاه‌های بین‌المللی اشاره کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97122513077
  • خبرنگار : 71591