به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، مؤسسه "نایت فرانک" در مطالعات جدید خود اعلام کرده است که شمار افرادی در آسیا که ثروتی معادل ۱ میلیارد دلار و بیشتر دارند، با ۲۷ درصد افزایش در بازه زمانی ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ به ۱۰۰۳ نفر خواهد رسید. این نرخ برای آمریکای شمالی (کانادا و آمریکا) معادل ۱۷ درصد و برای اروپا ۱۸ درصد خواهد بود.
بر همین اساس، هند با نرخ رشد ۳۹ درصدی شمار میلیاردرهای خود در بازه زمانی ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳، در جهان پیشتاز خواهد بود و پس از این کشور، فیلیپین با ۳۸ درصد، چین با ۳۵ درصد، اندونزی با ۳۲ درصد، ویتنام با ۳۱ درصد، مالزی با ۳۱ درصد، کره جنوبی با ۳۰ درصد، رومانی با ۲۹ درصد، تایلند با ۲۹ درصد و لهستان با ۲۹ درصد در ردههای بعدی جای گرفتهاند.
در منطقه آسیا، سهام با ۲۵ درصد، بزرگترین منبع ثروت میلیاردرهای آسیایی خواهد بود و اوراق قرضه با ۲۴ درصد، مسکن با ۲۳ درصد، وجه نقد با ۱۸ درصد و صندوقهای سرمایه با ۴ درصد دیگر منابع مهم ثروت خواهند بود. ۶ درصد منبع ثروت نیز متفرقه خواهد بود.
چشمانداز اقتصادی آسیا به دلیل بازارهای مصرفی رو به رشد و افزایش بهای کالا که منجر به افزایش صادرات خواهد شد، خوشبینانه است. هنگامی که به تعداد افراد "فوق ثروتمند" به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر نگاه کنیم، هنگ کنگ با ۷۰ و سنگاپور با ۲۵ نفر، در ردههای دوم و چهارم جهان قرار دارند. موناکو با ۱۲۹ فرد "فوق ثروتمند" به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در رده نخست و سوئیس با ۴۴ نفر، در رده سوم قرار دارند.
آن طور که مؤسسه نایت فرانک دریافته است، ثروتمندان فیلیپینی بیشترین تمایل برای سرمایهگذاری در حوزه مسکن را دارند و این تمایل در بین ثروتمندان استرالیایی کمترین میزان ثبت شده در بین پاسخ دهندگان بوده است.
انتهای پیام