دکتر محمدرضا فراهانی در گفت و گو با ایسنا ضمن اعلام این مطلب گفت: یقیناً شهریه و همچنین میزان وامهای دانشجویی در سال ۱۳۹۸ افزایش خواهد یافت، اما مقدار این افزایش هنوز قطعی نشده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت همچنین به مهمترین اقدامات این وزارتخانه در حوزه فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این معاونت تمامی برنامههای تدوین شده خود در سال جاری را انجام داده است و حتی یک برنامه حذف شده در سال ۱۳۹۷ نداشتیم، به گونهای که برخی از برنامههایی نظیر المپیاد ورزشهای همگانی که در گذشته یک سال برای دانشجویان دختر و یک سال برای دانشجویان پسر برگزار میشد، در سال جاری برای هر دو گروه برگزار شد.
دکتر فراهانی خاطر نشان کرد: ما برای برگزاری یکسری از برنامهها نظیر نظیر سنجش سرمایه فرهنگی، غربالگری سلامت روان با روشهای جدید و برخی دیگر زحمات زیادی را کشیدیم و منابع مالی زیادی نیز هزینه کردیم، نگرانی ما این است که این این برنامهها به دلیل مشکلات بودجهای و کمبود اعتبار نیمه تمام بماند.
وی ادامه داد: برنامه قوی دیگری که در معاونت فرهنگی وزارت بهداشت حدود یک سال و نیم بر روی آن کار میکنیم، معرفی سامانه رصد فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای کشور است که در این سامانه همه درخواستهای دانشجویی لحظه به لحظه ثبت خواهد شد و با راهاندازی این سامانه همه مسئولان فرهنگی و حتی وزارتخانه در جریان خواستههای دانشجویان قرار بگیرد و ما به شش ماه زمان نیاز داریم که این سامانه به نرمافزار تبدیل شود. نگرانی ما این است که این پروژه نیز نیمهتمام بماند، چرا که وضعیت بودجه سال گذشته نگرانکننده است و امیدوارم شرایط اقتصادی بر روی این برنامهها تأثیرگذار نباشد.
وی به مهمترین دغدغههای دانشجویان در شرایط فعلی اشاره کرد و اظهار کرد: دانشجویان میخواهند مسئولان به دغدغههای جوانان توجه کنند و این موضوع را درک کنند خواسته جوانان امروز چیست، چگونه فکر میکنند و برای رسیدن به اهداف خودشان چه محدودیتهایی دارند. در واقع هر کسی که به بقای جمهوری اسلامی ایران و تحکیم موقعیت ایران فکر میکند، نمیتواند به مطالبات و خواستههای مردم و جوانان به خصوص دانشجویان بیتفاوت باشد، چرا که توسعه بدون مشارکت مردم اتفاق نخواهد افتاد و مشارکت نیز موقعی صورت میگیرد که مردم احساس میکند خواستهها و نیازهای آنها مورد توجه قرار میگیرد.
دکتر فراهانی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشجویان خواستار رعایت قانون از سوی مسئولان در برخوردها هستند، اظهار کرد: دانشجویان خواهان این هستند افرادی که در این حوزه دارای اختیارات نیستند، دخالت نکنند و اصول مصرح قانون اساسی که بر آزادی بیان تاکید شده است، پاس داشته شود و شرایطی فراهم شود که آنها بدون هیچ مانعی نظرات و انتقادات خود را مطرح و ایدههای مختلف را مورد نقد قرار دهند، اگر چه خواستههای دانشجویان خواستههای ویژهای نیستند، همان مسائلی هستند که مردم برای رسیدن به آن انقلاب کردند و قبل از انقلاب برای دست یافتن به این مسائل شکنجه دیدهاند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، خاطر نشان کرد: متأسفانه برخی از مدیران ردههای میانی دولت فعالیتهایی که در جهت تحقق شعار سال انجام میدهند، مورد پشتیبانی قرار نمیگیرد و این مدیران مدام تحت فشار هستند. فقط در رأس شعارهایی داده میشود و اگر مدیرانی هم در این راستا اقداماتی را انجام دهند مورد حمایت دولت قرار نمیگیرند.
انتهای پیام