به گزارش خبرنگار ایسنا، سید حمداله خواهش نیک در جلسه هماهنگی و هم اندیشی کارشناسان نهضت سواد آموزی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران افزود: اولین آیه ای که بر پیامبر عظیم الشان اسلام نازل گردید در خصوص آموختن بود. این خود نشان دهنده اهمیت و جایگاه مهم آموزش و سواد در جامعه است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در همین راستا تاکنون تلاش کردیم نرخ بیسوادی را در استان کاهش دهیم.
خواهش نیک عنوان کرد: در کهگیلویه و بویراحمد 8 مرکز یادگیری وجود داشت که 6 مرکز دیگر نیز در این خصوص در استان راه اندازی شده است.
وی گفت: در حال حاضر 14 مرکز یادگیری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و 2 مرکز نیز در شهرستانهای چرام و لنده در حال راه اندازی است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طرح توسعه سواد آموزی زنان و دختران عشایر برای بیش از 800 نفر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است. در حال حاضر نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد 92.7 درصد است.
وی افزود: طبق سرشماری سال 95 در کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر 34 هزار نفر اعلام بیسوادی کرده بودند، ولی آمار بیسوادی در این استان کمتر میزان اعلام شده است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این استان در سالجاری 5 هزار و 150 نفر در سه دوره زیر پوشش سواد آموز ی قرار گرفتند که از این تعداد دو هزار و 100 نفر در دوره سواد آموزی، یک هزار و 142 نفر در دوره انتقال و یک هزار 838 نفر نیز در دوره تحکیم بودند.
وی گفت: معاونت سواد آموزی کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره کشوری شهید رجایی توانست مقام چهارم را کسب کند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بالغ بر 2 هزار و 72 نفر در حلقه کتابخوانی و 200 نفر نیز در آموزش رایانه در استان شرکت کردند.
به گزارش ایسنا، جلسه هماهنگی و هم اندیشی کارشناسان نهضت سواد آموزی کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد و کارشناسان سواد آموزی مناطق سیزده گانه استان در سالن کنفرانس آموزش و پرورش گچساران برگزار شد.
انتهای پیام