امید نوری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: چنانچه مجوز ساخت و ساز در باغها تحت هر شرایطی و با هر مساحتی داده شود، عملا باغ کاربری خود را از دست میدهد.
وی ادامه داد: مسئولان شهری ممکن است با این استدلال که فقط مجوز ساخت و ساز در ۳۰ درصد از مساحت باغ داده شده است، کار خود را توجیه کنند ولی باید این نکته را در نظر داشته باشند که حتی صدور مجوز ساخت و ساز در ۳۰ درصد از مساحت مجموعه، خود سنگ بنای تخریب کامل باغ است.
این عضو هیات علمی گروه پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: متاسفانه چنین تصمیمی در روز ملی درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی اتخاذ شده است.
این متخصص فضاهای سبز شهری با بیان اینکه تجربه نشان داده است که مجوزهای ساخت و ساز در باغها سبب میشود کل باغ دستخوش تغییراتی شود، گفت: این گونه تصمیمگیریها شروعی برای تخریب تدریجی باغ است.
نوری در پایان با اشاره به اقداماتی که سایر کشورهای جهان برای حفظ باغها انجام میدهند، اظهار کرد: سایر کشورهای جهان باغها را به عنوان باغهای اجتماعی به مردم و سازمانهای مردم نهاد واگذار میکنند تا بتوان آنها را حفظ کرد ولی برخی مصوبههای شهری ما باعث تخریب اندک باغهای باقی مانده در تهران میشود.
انتهای پیام