به گزارش ایسنا، دکتر سرافرازی در بازدید از مناطق آلوده به آفت ملخ صحرایی در هرمزگان افزود: شدت این حمله پنج تا ۱۰ برابر فعلی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: حمله ملخهای صحرایی در شش استان خوزستان، بوشهر، هرمزگان، جنوب فارس، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان مشاهدهشده است.
مدیر حفظ و نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز در این خصوص گفت: از هشتم بهمن تاکنون مبارزه با ملخهای صحرایی در هفت کانون به وسعت ۷ هزار هکتار صورت گرفته و ۶۲ هزار هکتار نیز ردیابی شده است.
حمید دولتی با بیان اینکه با ردگیری و مبارزه بهموقع، تاکنون حمله ملخها خساراتی نداشته است، تصریح کرد: دو هواپیما، دو پهباد و پنج گروه برای سمپاشی و مبارزه با این آفت آماده است.
مدیر حفظ و نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: تاکنون حمله ملخها در شهرستانهای بندرلنگه، بندرعباس، سیریک، جاسک و میناب مشاهده شده است.
دولتی با اشاره به اینکه این ملخها از کشورهای یمن، عربستان و امارات عربی متحده وارد کشور میشود، اضافه کرد: در هر دسته بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون ملخ وجود دارد که هر ملخ ۲۰۰ تا ۳۰۰ عدد تخمریزی میکند.
مدیر حفظ و نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان بیان کرد: پس از تخمریزی تنها ۲۵ روز برای مبارزه و جلوگیری از تبدیل تخم به پوره فرصت وجود دارد.
انتهای پیام