به گزارش ایسنا، علی لاریجانی شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران استان همدان از مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای حل مسائل فعلی کشور نیازمند رسیدن به فهم عمومی هستیم، گفت: حل مشکلات نیازمند عزم حکمرانان و فهم مشترک مردم است چرا که مردم تصور میکنند منابع موجود به خوبی توزیع نمیشود این درحالیست که این منابع بسیار کم بوده و مردم دچار سوءتفاهم شدهاند.
وی با تأکید بر اینکه در کشور بهعلت فربه شدن دستگاههای اداری، سرمایهگذاری در بخش عمرانی کاهش یافته است، مطرح کرد: با اتمام جلسات رسیدگی به بودجه ۹۸، مبلغی حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار میلیارد تومان به بخش عمرانی اختصاص یافته این درحالیست که این مبلغ در این بخش مناسب نیست چرا که پروژههای عمرانی موتور محرک کشور هستند.
لاریجانی با اشاره به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل جلسهای توسط روسای سه قوه برای حل اعتبارات پروژههای عمرانی، اظهار کرد: یکی دیگر از مهمترین موضاعات مورد توجه مسئولان افزایش تولیدات کشور است از اینرو در تبصرههای بودجه ۹۸، در دو بخش اتمام ۶۰۰ هزار پروژه نیمهکاره و ایجاد اشتغال خُرد، تسهیلات بانکی آسانتری در نظر گرفته شده است.
وی با تأکید بر اینکه کشور در شرایطی است که باید رویکرد تولیدمحور داشته باشد، خاطرنشان کرد: ظرفیتهای خوبی در کشور برای اشتغال و ارتقاء تولیدات وجود دارد به طوری که افزایش اختیارات استانداران برای آبادانی استانها از جمله اقداماتی است که در جهت ارتقاء و رونق تولیدات در تمامی نقاط کشور صورت گرفته است.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مبلغ قابل توجهی افزون بر ۳۱۰ هزار میلیارد تومان از بودجه سال آینده به هزینههای ضروری مانند تجهیز امکانات نیروهای نظامی در شرق و غرب کشور اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه ۸۰ هزار میلیارد تومان در حالی به بازنشستگان اختصاص یافته که صندوقهای مربوطه باید در این حوزه فعالیت میکردند، ادامه داد: تا هنگامیکه ساختار بودجه مشکل داشته باشد نمیتوان امیدی به حل مسائل موجود در کشور داشت.
لاریجانی با اشاره به وظیفه مهم و نقش پررنگ رسانه در بحث روشنگری، مطرح کرد: در بودجه ۹۸ توجهی به افزایش یارانه مطبوعات بهویژه مسأله کاغذ صورت گرفته چرا که بخش مهم روشنگری بر عهده اصحاب رسانه است.
وی در رابطه با ظرفیت بالای گردشگری استان همدان در ایجاد اشتغال و ارتقاء تولیدات نیز اظهار کرد: همدان نیز یکی از استانهای کشور است که علاوه بر ظرفیت بالای گردشگری، مزیت کشاورزی و صنعتی نیز دارد.
انتهای پیام