علیرضا زارع شهرآبادی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به بیانیه رهبری مبنی بر گام دوم انقلاب، اظهار کرد: مقام عظمای ولایت در چهار قسمت بیانیه گام دوم از غفلت یا کم کاری مسئولین گلایه کردهاند، البته که ایشان مشکلات و مسائل دیگری را که به طور غیر مستقیم به مسئولان مرتبط بوده نیز متذکر شدهاند که باید به این موارد توجه شود.
وی ادامه داد: مردم از چشم اندازها و ارزشهای مبارک این انقلاب جهانی و دینی، دلزده نمیشوند و اگر جایی دلزدگی به وجود آمده به دلیل روی گردانی مسئولان از ارزشهای دینی بوده است. وقتی مسئولین از ارزشها رویگردان میشوند این روی گردانی از بالا به پایین بهطور طبیعی ریزش خواهد کرد و برعکس؛ در اینجا نقش حساس و تعیین کننده مسئولین در فرهنگ سازی جامعه مشخص میشود.
این فعال دانشجویی افزود: در جایی که امام امت موضوع عدالت را در بیانیه مطرح میکنند، از تبلیغات نارسا در این فضا انتقاد میکنند، به این دلیل که برخی مسئولین نتوانستهاند دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی را به جهانیان و حتی مردم انعکاس دهند. واقعاً در جنگ نرم امروز که امپراطوری رسانهای جبهه باطل کمر بر دشمنی نظام جمهوری اسلامی ایران به وسیله دروغ، فریب، بزرگ نمایش دادن نقصها، ندیدن پیشرفتها و کتمان آنها و… بسته است، اصلاً جای نگفتن و تبلیغ نکردن آنهایی که مسئولین امر هستند، نیست. جای تأسف دارد عدهای که مسئول میشوند یا اصلاً جایگاه تبلیغ به هر صورتش از جمله فضای مجازی و رسانهای را نمیدانند و در نتیجه به آن اهمیت نمیدهند یا اگر هم میدانند از آن غفلت میورزند.
زارع شهرآبادی با اشاره به بیانات رهبری مبنی بر ضرورت توجه به شعارهای انقلاب و عدم غفلت از جریان انقلاب، ادامه داد: در این سالهایی که آقای روحانی سکاندار دولت هستند این موضوع مکرر گفته شده و جا دارد به آقای روحانی که در جلسه بیان میکنند که ما بیانیه گام دوم را نصب العین دولت قرار میدهیم، بگوییم که اگر شما فقط همین نکته را رعایت کرده بودید دیگر نیازی نبود ایشان در جلسات متعدد بیان کنند.
وی یادآور شد: غفلت از ظرفیتهای عظیم کشور در عرصه طبیعی و انسانی، گلایه دیگری بود که نسبت به مسئولین طرح شد.
این فعال دانشجویی گفت: این موارد را ابتدا باید به خوبی درک کنیم و جهات مختلف آنها را دریابیم، سپس مسبب کاستیها را پیدا کرده و برای حل آنها ابتدا کم کاریها را به مردم بشناسانیم و در مرحله بعد باید راهکارهایی برای حل آنها ارائه کنیم، البته قابل توجه است که راهکارهای ارائه شده را نیز باید برای مردم تبیین کرد تا به صورت گفتمان و جریان در بین مردم به صورت مطالبه عمومی درآید.
انتهای پیام