به گزارش ایسنا، تا پایان سال ۲۰۱۷ ساکنان غیراروپایی ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا، بیش از شهروندان اروپایی در معرض فقر بودهاند و ۴۱.۲ درصد آنها با این خطر مواجه بودهاند در حالی که این رقم برای شهروندان اروپایی ساکن در کشورهایی غیر از کشور خود ۲۱.۹ درصد و برای شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا که در کشور خود زندگی میکردهاند ۱۵.۳ درصد بوده است.
طبق تعریف مرکز آمار اتحادیه اروپا، کسانی که درآمد آنها ۶۰ درصد و یا کمتر از متوسط درآمد شهروندان هر کشور باشد به عنوان جمعیت در معرض فقر معرفی میشود.
در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا، مهاجران غیراروپایی ساکن بلژیک بیش از همه در معرض فقر بودهاند به گونهای که ۵۵.۵ درصد آنها درآمدی کمتر از ۶۰ درصد متوسط مردم این کشور داشتهاند. پس از بلژیک، اسپانیا با ۵۱.۵ درصد، کرواسی با ۴۷.۹ درصد، سوئد با ۴۷.۷ درصد و فرانسه با ۴۵.۳ درصد در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.
برای شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا که در کشوری غیر از کشور خود زندگی میکردهاند، مجارستان با ۳۹.۸ درصد در معرض فقر، اسپانیا با ۳۵.۲ درصد و یونان با ۳۲.۱ درصد، بدترین مقاصد برای مهاجرت بودهاند.
طبق اعلام مرکز آمار اتحادیه اروپا، رومانی با دارا بودن ۲۱.۴ درصدی جمعیت در معرض فقر، بالاترین نرخ شهروندان در معرض فقر در بین اعضای اتحادیه اروپا را دارا است و پس از این کشور، یونان با ۱۹.۶ درصد، اسپانیا با ۱۸.۸، بلغارستان و لیتوانی با ۱۸.۵ درصد و ایتالیا با ۱۸.۱ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین جمعیت شهروندان در معرض فقر در جمهوری چک با ۷.۷ درصد به ثبت رسیده است. تنها ۳ درصد شهروندان اروپایی مهاجر به استونی در معرض فقر هستند و مهاجران غیر اروپایی در مجارستان کمترین خطر مواجهه به فقر را دارند به گونهای که تنها ۱۲ درصد آنها در معرض فقر هستند.
انتهای پیام