به گزارش ایسنا، زینب حمیدزاده امروز در مراسم افتتاح پنجمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی در دانشگاه کراچی پاکستان با اشاره به سوابق دیرین کشورهای اسلامی در زمینه دستاوردهای علمی اظهار کرد: بدون دیپلماسی علمی، رسیدن به دستاوردهای مهم در این حوزه ممکن نیست، ولی در حال حاضر با وجود دستاوردهای مهم و درخشان کشورها در زمینه علمی، فقدان ارتباطات علمی مؤثر بین جوامع علمی مشهود است. اولین گام برای حل این مشکل ایجاد شبکهای مؤثر از دانشمندان و متخصصان مسلمان است.
حمیدزاده با اشاره به اقدامات بنیاد مصطفی (ص) در این زمینه یادآور شد: نشست "استپ" با هدف ایجاد فضای همکاری بین دانشمندان مسلمان، شناخت دانشمندان و تواناییهای آنها در زمینههای مختلف برگزار میشود.
وی با تاکید بر ایجاد فرصتهای مساوی برای دانشمندان در حوزههای مختلف دانش، مدیریت و سیاست، گفت: آمارها نشان میدهد تفاوت زیادی بین زنان و مردان در حوزه تحصیلات تکمیلی و همچنین تشکیل مراکز تحقیقاتی و حضور زنان در این مراکز وجود دارد.
حمیدزاده با اشاره به تلاش کشورهای مختلف در زمینه توانمندسازی زنان، خاطر نشان کرد: ایران در کنار همه فعالیتها در حوزه علم و فناوری، تأسیس شرکتهای دانشبنیان را در دستور کار خود قرار داده است و با در نظر گرفتن تعداد قابل توجه دانشجویان زن در دانشگاهها به دنبال افزایش مشارکت زنان در حوزه دانشبنیان است.
مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: آمارها نشان میدهد ۲۰ درصد شرکتهای دانشبنیان، توسط زنان تأسیس شده و با توجه به توانمندیهای زنان و افزایش حمایتها انتظار داریم این میزان به ۴۰ درصد برسد.
انتهای پیام