/بررسی جزئیات بودجه ۹۸/

مجوز مجلس برای فروش اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرائی

نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای به دستگاه‌های اجرایی اجازه دادند فروش اموال و دارایی‌های غیرمنقول مازاد در اختیار خود را به فروش برسانند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی بعدازظهر امروز (شنبه) مجلس بند «ب» تبصره ۱۲ لایحه بودجه را به تصویب رساندند که براساس آن دستگاه‌های اجرایی مجازند از محل فروش اموال و دارایی‌های غیرمنقول مازاد در اختیار خود به‌استثنای انفال و موارد مصداق مندرج در اصل هشتاد و سوم (۸۳) قانون اساسی و اموال مشمول واگذاری در قانون اجرای سیاست‌های‌کلی اصل چهل‌وچهارم (۴۴) قانون اساسی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه به فروش رسانند و به درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

همچنین به موجب بند «د» تبصره ۱۲ به منظور تکمیل یا احداث مجتمع‌های اداری شهرستان‌ها، استانداران موظفند پیشنهاد فروش ساختمان‌های ملکی دستگاه‌های اجرایی مستقر در شهرستان‌های استان را به استثنای انفال و موارد مندرج در اصل هشتاد و سوم (۸۳) قانون اساسی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه به شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان ارائه و پس از تصویب، درآمد حاصل را به ردیف درآمد عمومی ۲۱۰۲۰۱ این قانون نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۴ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97120401732
  • خبرنگار : 71132

برچسب‌ها