به گزارش ایسنا، روزنامه «ایران» روز یکشنبه (۲۸ بهمن ماه) با تیتر اصلی «ایران به شماره هفت هزار رسید» و به همراه گزارشها و یادداشتهایی درباره نقش این روزنامه در فضای رسانهای کشور، روی پیشخان روزنامهفروشیها آمد.
«روزنامه ایران در آغاز هزاره هشتم» به قلم سید ضیا هاشمی، «ایرانِ ایران» نوشته علی ربیعی، «ایران میماند» به قلم سیدرضا صالحیامیری، «سخنگوی مردم» نوشته محمدتقی روغنیها ،«۷۰۰۰ شماره» نوشته عباس عبدی، «خزان مطبوعات یا خزان روزنامهنگاران» نوشته عبدالرسول وصال، «ایران و روزنامهنگاری توسعه در ایران» به قلم هادی خانیکی، «ضرورت حرکت روزنامهها به سمت فضای تحلیلی» نوشته محمد سلطانیفر، «ژانر روزنامهنگاری تحلیلی را جدیتر بگیریم» نوشته مجید رضائیان، «روزنامهها در معرض تهدیدند» نوشته بیژن مقدم، «روزنامه ایران؛ دیروز، امروز، فردا» نوشته حسین ضیایی، «روزنامه دولت یا ملت» نوشته علیگرانمایهپور و «دوران افول صنعت چاپ» به قلم بهروز بهزادی از جمله یادداشتهایی هستند که در این شماره از روزنامه «ایران» منتشر شدهاند.
این یادداشتها که سه صفحه از روزنامه «ایران» را به خود اختصاص دادهاند با عکسهایی از برخی از صفحات نخست این روزنامه در سالهای گذشته همراه است.
در بخشی از یادداشت محمدتقی روغنیها، مدیرعامل سابق روزنامه «ایران» آمده است: «روزنامهای که با عنوان دولتی شناخته میشد، ولی سخنگوی عموم و بازتابدهنده دیدگاهها و انتظارات گروههای مختلف مردم بود. ایران در سالهای اخیر نیز بر این سنت نیکو پای فشرده و بازتاب خواستهها و انتظارات مردم را به عنوان نخستین اولویت برگزیده است و از نقد و بررسی عملکرد دولت و دستگاههای دولتی چشم نمیپوشد. امیدواریم روزنامه ایران در پشچ و خم مشکلاتی که این روزها تمامی رسانههای مکتوب را رنج میدهد، با تکیه بر توانمندی خبرنگاران و کادر باتجبه و پرتلاشی که در اختیار دارد، جایگاه شایسته خود را حفظ کند و آن را ارتقا بخشد.»
همچنین برخی اعضای تحریریه روزنامه «ایران»، بخش مالی اداری، بخش فنی، ایران ورزشی، روزنامه «الوفاق» و «ایران دیلی» در یادداشتهایی کوتاه از تجربه حضورشان در این روزنامه سخن گفتهاند.
انتهای پیام