فارغ‌التحصیلان دنبال پشت‌ میزنشینی نباشند

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گوید بیش از ۵۰ درصد آموزش‌های مهارتی ارائه شده به جویندگان کار موجب ورود آنها به بازار اشتغال می‌شود.

سیلمان پاک سرشت در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر اشتغال بهره‌وری مورد انتظار را در جامعه ندارد، اظهار کرد: امروز فارغ‌التحصیلان بخش اعظمی از جمعیت بیکار کشور را تشکیل می‌دهند و این مساله نگاه جدید به مقوله مهارت آموزی را می‌طلبد.

وی تاکید کرد: برای ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی، راهی جز اشتغال پایدار از طریق ارائه آموزش‌های مهارتی نداریم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نقش سازمان‌های ارائه دهنده آموزش‌های مهارتی را کلیدی و مؤثر دانست و گفت: در حال حاضر اهمیت مهارت آموزی مضاعف شده و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای یک ضرورت اجتناب ناپذیر در توسعه و اشتغال پایدار به شمار می‌رود.

به گفته پاک‌سرشت، بیش از ۵۰ درصد آموزش‌های مهارتی ارائه شده به کارجویان منجر به اشتغال آنها می‌شود و نرخ بیکاری را کاهش می‌دهد.

وی تصریح کرد: ارتباط با صنایع و دانشگاه‌ها از طریق مراکز جوار دانشگاهی و صنعتی سبب می‌شود فارغ‌التحصیلان ضمن مهارت آموزی با آمادگی بیشتری وارد بازار کار شوند.

رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای در پایان توصیه کرد: جوانان و فارغ‌التحصیلان به دنبال پشت‌میزنشینی نباشند و با تکیه بر خلاقیت‌ها و مهارت‌های خود وارد فضای کسب و کار شوند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر آموزش‌های مهارتی کلیدی‌ترین محور در فرآیند توسعه کشور به شمار می‌رود و فراهم کردن زیرساخت‌های آموزش مهارتی یکی از برنامه‌های اساسی دولت تدبیر و امید است. برابر آمارها تعداد مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در بخش دولتی پس از انقلاب از ۳۱ مرکز به ۵۵۲ مرکز و تعداد آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد در بخش خصوصی از ۷۰ مرکز به ۱۱ هزار و ۱۳ مرکز رسیده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97111910343
  • خبرنگار : 71282