به گزارش ایسنا، محمد قسیم عثمانی در نطق میان دستور امروز (سهشنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی ایران با آرمانهای مقدسی پا به عرصه گذاشت که آثار مهمی در داخل و خارج از کشور در بر داشت. از آثار انقلاب اسلامی سرنگونی و ریشهکنی رژیم طاغوت و مردمسالاری دینی با ترکیب دو عنصر دینمداری و دموکراسی برای نخستین بار در جهان به یک الگو تبدیل شد.
وی ادامه داد: منافع ملی از یک سو و باورهای دینی از سوی دیگر به دو معیار اصلی برای تصمیمگیریهای کلان کشور تبدیل شد و پیوند دیانت و سیاست برای اولین بار رقم خورد. اعتماد به نفس ملی و خوداتکایی در کشور نهادینه شد، ملت طعم شیرین استقلال و شرافت ملی را چشید، آمریکا و نظام سلطه منافع خود در ایران را از دست دادند و دست عوامل خارجی از تصمیمات کشور قطع شد، نظام سلطه و نقشههای و نیات پلید آنان در جهان رسوا شد، کشورهای مختلف این اعتماد به نفس را یافتند که میتواند مستقل و بر اساس منافع ملی خود و نه بر اساس منافع استعمارگران، تصمیمگیری نکنند.
نماینده مردم بوکان در مجلس افزود: چنین آثار داخلی و خارجی باعث شد نظام سلطه و در رأس آن آمریکا در مقابل انقلاب اسلامی ایران و تحقق آرمانهای جمهوری اسلامی بایستد تا از یک سو تحقق این آرمانها را در داخل کشور با شکست مواجه کند و ملت را مأیوس کند و از سوی دیگر جلوی صدور و توسعه انقلاب در دنیا را بگیرد تا منافع آمریکا که از جیب ملتهای مظلوم تأمین میشود دچار مخاطره نشود. ایجاد درگیریهای داخلی، ترور شخصیتها و بمبگذاریها، تحمیل جنگ هشت ساله، ایجاد ائتلاف غربی – عربی علیه ایران، فشار اقتصادی بر مردم و تحریم بانک مرکزی ایران، ایجاد جریانهای تند و انحرافی مذهبی از جمله داعش و طالبان، تحریک جریانهای قومی و مداخله در جریان انتخابات و توطئهچینی در کشور، ترور دانشمندان هستهای و جلوگیری از پیشرفت علمی و اقتصادی ملت ایران، حمله به هواپیمای مسافربری و تهدید منافع ایران در خارج از کشور، ناجوانمردی در توافق هستهای، اعمال تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران، جلوگیری از فروش نفت و تهدید طرفهای تجاری ایران همه و همه از اقدامات آمریکای خبیث بود تا ملت ایران را از حرکت بالنده خود باز بردارد.
عثمانی هشدار داد: این دشمنیها اگرچه موجب تأخیر در تحقق کامل آرمانهای انقلاب اسلامی به وجود آورد و عامل فشار اقتصادی بر مردم بود اما باعث شد پختگی نظام در برخورد با نظام سلطه و نقشههای شوم آنان افزایش یابد، بصیرت ملی ایجاد و قدرت تشخیص مردم در دشمنشناسی تقویت شود.
انتهای پیام