به گزارش ایسنا، سرهنگ تورج کاظمی دراینباره گفت: آخرین روزهای دیماه سال جاری ماموران پلیس فتا در جریان کلاهبرداریهای مرد جوانی که از طریق سایت دیوار طعمههایش را شناسایی کرده بود قرار گرفتند.
کاظمی گفت: ماموران پلیس فتا در گام نخست تحقیقات پیبردند که مرد جوانی پس از شناسایی طعمههایش از سایت دیوار به بهانه خرید غذای حیوانات خانگی با آنها قرار گذاشته و پس از مراجعه حضوری با نشان دادن رسید انتقال کارت به کارت پول به حساب طعمههایش غذاهای حیوانات خانگی را تحویل گرفته اما فروشندهها پس از رفتن مرد جوان متوجه شدند که هیچ پولی به حساب آنها واریز نشده است.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: تیم کارشناسی پلیس فتا در این شاخه از تحقیقات پیبردند که مرد جوان در زمان رسید بانکی در گوشی موبایلش به طعمههایش ادعا کرده بخاطر ترافیک زیاد بانکی پیامک تراکنشها به دستشان نرسیده و تنها با نشان دادن مرحله انتقال پول در گوشی موبایلش اعتماد طعمههایش را جلب کرده است.
کاظمی افزود: مأموران در تجسسهای پلیسی با پروندههای مشابه دیگری که چند زن و مرد جوان در دام فریبکار این مرد قرار گرفته بودند روبرو شدند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: ماموران پلیس فتا با توجه به سرنخهایی که در محل خرید غذاهای حیوانات خانگی به دست آمده بود خیلی زود موفق به شناسایی متهم شدند و در ادامه با اقدامات فنی و پلیسی مخفیگاه این تبهکار را در جنوب تهران ردزنی کردند.
کاظمی گفت: روز شنبه ۱۳ بهمن ماه سال جاری ماموران در عملیاتی غافلگیرانه موفق به دستگیری متهم در مخفیگاهش شدند و متهم پس از اعتراف به جعل رسیدهای بانکی برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفته است.
بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی تهران بزرگ، وی با اشاره به این پرونده هشدار داد: هویت ها در فضای مجازی می تواند واقعیای نباشد، برخی از مجرمان سایبری برای رسیدن به اهداف شوم و کسب مال غیرمشروع با هویت های جعلی و عناوین گمراه کننده و تبلیغات دروغین برای کلاهبرداری از شهروندان اقدام می کنند.
وی افزود: قبل از هرگونه خرید و فروش اینترنتی از انتقال واریز پول به حسابتان اطمینان پیدا کنید.
انتهای پیام