کاظمی: برای خروج از جنگ اقتصادی باید راه‌های تقویت اعتماد را دنبال کنیم

یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: امروز ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم. باید راه‌های تقویت اعتماد را دنبال کنیم تا از این جنگ خارج شویم. این سرمایه‌ی اجتماعی زمانی یافت می‌شود که تمام یاران انقلاب، وفاداران به میثاق نامه‌ی شهدا تحت رهبری مقام معظم رهبری بر روی یک میز نشسته و برای موفقیت در این جنگ تصمیم واحدی بگیرند.

به گزارش ایسنا، علی کاظمی بابا حیدری عضو فراکسیون امید مجلس در نطق میان دستور جلسه‌ی علنی امروز (یکشنبه) گفت: همان طوری که مستحضر هستید، در دوران موازنه‌ی سیاسی مدرن موازنه‌ی دولت‌ها در حال دگرگونی است. قدرت انحصاری دولت‌ها با گسترش فناوری اطلاعات شکسته شده است؛ پس در چنین شرایط به تعبیر علمای علوم سیاسی نمی‌توان بدون قدرت هوشمند بر اوضاع منطقه تسلط داشت. قطعاً در قدرت هوشمند، باید قدرت سخت و قدرت نرم را به صورت متوازن و بنا به شرایط زمان و مکان در مدیریت به‌کار برد.

نماینده مردم اردل و فارسان افزود: اهتمام داشته باشیم که همانطور که قدرت سخت پراهمیت است، قدرت سخت پراهمیت‌تر است. تضعیف قدرت نرم به فرسایش قدرت سخت می‌انجامد. امروز در کشور ما اگر قدرت سخت که همان دکترین نظامی است در سردار سلیمانی تجلی می‌یابد، دکترین دیپلماسی و قدرت نرم ما در چهره‌ی دکتر ظریف است و باید به همان میزان آن را مورد تجلیل قرار داد. البته این به معنای عدم نقد این قدرت با رعایت منافع ملی نیست.

کاظمی ضمن تأکید به ضرورت آسیب‌شناسی چهار دهه‌ی انقلاب اظهار کرد: میراث بزرگی که بنیان‌گذار انقلاب از بدو پیروزی و پس از آن برای ما به یادگار گذاشت، سرمایه‌ی عظیم اجتماعی اعتماد بود همان چیزی که کارکرد آن را در جنگ دیدیم. امروز نیز ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم. باید بدانیم که باید راه‌های تقویت اعتماد را دنبال کنیم تا از این جنگ خارج شویم. این سرمایه‌ی اجتماعی زمانی یافت می‌شود که تمام یاران انقلاب، وفاداران به میثاق نامه‌ی شهدا تحت رهبری مقام معظم رهبری بر روی یک میز نشسته و برای موفقیت در این جنگ تصمیم واحدی بگیرند.

عضو فراکسیون امید در تشریح دورانی که اعتماد عمومی حاکم شده است گفت: در آن زمان است که می‌توانیم با اختلال و اختلاس که امان مردم را بریده است در هر سطح و رده‌ای مخالفت کنیم. آن زمان شاهد برگشت افسارگسیختگی نقدینگی به پشتوانه‌ی اقتصادی و بانک‌هایمان خواهیم بود. در آن صورت مطمئن باشید اندک قلیل دلواپسان در جهت حذف سخرانی دکتر لاریجانی قدم برنخواهند داشت. پس بایستی راه‌های افزایش اعتماد را پیگیری کنیم.

وی با اشاره به بحبوحه تصویب بودجه ۹۸ در مجلس تأکید کرد: ضمن تشکر از همکارانمان در کمیسیون تلفیق بایستی بدانیم که همه تلاش‌های ما و خروجی بودجه از مجلس در جهت کاهش فشارهای کمرشکن بر افراد کم‌درآمد ما شامل بازنشستگان، کارگران، کارمندان و… و آن هم با افزایش حقوق متناسب با تورم و تقویت قدرت خرید مردم چه به صورت بسته‌های حمایتی و چه با کاهش قیمت ارزاق عمومی است. امیدوارم این موضوع تحقق پیدا کند.

نماینده مردم اردل و فارسان با اشاره به بحران آب در حوزه‌ی انتخابیه خود متذکر شد: مردم این منطقه قوت لایموت خود را از اطراف سیده چشمه تأمین می‌کردند. اما در اثر پروژه‌ی غیرکارشناسی آب ۱۳ چشمه خشک شده است. مردم این منطقه در حاشیه‌ی این مناطق ساکن شده‌اند. چگونه باید برای آنها اشتغالی به ارمغان آوریم؟ متأسفانه ۳۳ طرح کشاورزی مجوز دارد و آورده‌ی خود مردم است، اجرا نمی‌شود.

کاظمی در پایان خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی! مردم استان چهارمحال بختیاری در انتخابات ریاست جمهوری با ۶۰ درصد آرا توانستند سیاست‌های جنابعالی را تأیید کنند. انتظار این بود که نیروهای این استان در رده‌های ملی به کار برده شوند، اما باید بگویم که اندک نیرویی هم که در سطح معاونت وزرا داشتیم برکنار شده‌اند. انتظار می‌رود که جبران مافات شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97111407594
  • خبرنگار : 71620

برچسب‌ها