به گزارش ایسنا، به نظر میرسد که فیسبوک تصمیم گرفته است که شرکتهای زیرمجموعه خود را بیشتر از پیش هماهنگ و یکپارچهسازی کند تا کاربران بتوانند از قابلیتهای مشابه این سه اپلیکیشن بهره مند شده و ارتباطات بهتری را در این پلتفرم ایجاد کنند.
یکی از قابلیتهای مهمی که مارک زوکربرگ، مؤسس و مدیرعامل فیسبوک از شرکتهای زیرمجموعه خود درخواست کرده است، قابلیت امنیتی رمزنگاری فوق پیشرفته موسوم به end-to-end encryption است که هماکنون در اپلیکیشن پیامرسان واتساپ وجود دارد و به کاربران این اطمینان خاطر را میدهد تا هیچ گونه دسترسی به اطلاعات آنها وجود نداشته باشد.
فیسبوک همچنین بر لزوم افزودن قابلیت امنیتی رمزنگاری پیشرفته سخن گفته و از این دو شرکت زیرمجموعه خود یعنی اینستاگرام و فیسبوک مسنجر نیز درخواست کرده است که در اسرع وقت چنین ویژگی به پلتفرم خود اضافه کنند و فرایند محافظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی کاربرانشان را تسهیل و بهبود ببخشند.
شرکت فیسبوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتساپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیتهای جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیامرسان محبوب بوده است. طبق تازهترین آمار منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیامرسان واتساپ هم اکنون میزبان حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.
بر اساس گزارش وب سایت the verge ، اپلیکیشن پیامرسان واتساپ که یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین پیامرسانهای جهان است نیز از قابلیت Encryption End- تو آخر یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی میکند و از پروتکلهای پیشرفتهای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستمهای عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیامرسان جهان را گرفت. واتساپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آنها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
انتهای پیام