محمد مهدی تندگویان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه کارگزار انجام ارائه تسهیلات سربازی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است، گفت: تقسیم بندی سهمیه دستگاهها به این معاونت ارائه میشود و در مجموع تعداد افرادی که امسال میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند ۲۰۰۰ نفر است که بین سازمانهای مختلفی که در این حوزه کار میکنند مثل وزارت ورزش و جوانان، وزارت صمت، معاونت علمی و فناوری و… تقسیم میشود.
وی با بیان اینکه مجموع سهمیه تعلق گرفته امسال به معاونت جوانان، ۸۰ نفر است، افزود: نحوه تخصیص این سهمیه دو مدل دارد یک ظرفیت ۵۰ نفره و ۳۰ نفره با دو مدل و شاخص گوناگون است.
معاون امور جوانان با بیان اینکه بررسیها نشان میدهد حتی برای امسال ۸۰ نفر را هم با شاخصههای تعیین شده برای معرفی و دریافت این تسهیلات نداریم، تصریح کرد: چون دستور فرماندهی کل قوا و مقام معظم رهبری بیشتر بر اساس شرکتهای دانش بنیان و تشکلهای فعال در این حوزه است، ما نیز در تلاشیم تا در کنار موضوع سمنهای دانش بنیان، موضوع نخبگان اجتماعی را در دستورالعمل واحد اضافه کنیم. با این شاخصهها ۸۰ نفر از افرادی که در تشکلهای مردم نهاد مشغول فعالیت باشند را معرفی خواهیم کرد.
تندگویان ضمن تشریح برخی از این شاخصها نیز گفت: افرادی که تحت شمول این تسهیلات قرار میگیرند باید دبیر، مسئول یا سرپرست یک سازمان مردم نهاد حوزه جوانان باشند، این درحالیست که تعداد سربازانی که این ویژگی را داشته باشند این قدر زیاد نیست و بسیاری هم تنها عضو یک سازمان مردم نهاد هستند و نمیتوانیم به آنها تسهیلات را ارائه کنیم.
به گفته وی سقف این سهیمه ۸۰ نفری تا پایان سال این تعداد است و سال بعد احتمالاً با توجه به آماری که ارائه خواهد شد، افزایش مییابد.
به گزارش ایسنا، تندگویان پیش از این اعلام کرده بود که بر اساس تفاهم نامه بین وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیروهای مسلح کسانی که در داخل تشکلهای کارآفرین فعالیت میکنند، میتوانند از امریه برای گذراندن دوره پایان خدمت در همان تشکل استفاده کنند و بحث امریه اعضای سمنها بدین صورت لحاظ میشود که اعضا، ۶ ماه پایان دوره خدمت سربازی را به عنوان امریه در سمن بگذرانند.
انتهای پیام