معاون اجتماعی قوه قضاییه:

رسانه‌ها مطالبه­‌گر اجرای قوانین بر زمین مانده باشند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: حقوق شهروندی می­‌تواند یک موضوع و اولویت همیشگی رسانه­‌ها باشد و با استفاده از این ظرفیت می­‌توان در تببین حقوق و تکالیف شهروندی گام­‌های موثری برداشت.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، محمدباقر الفت در پانزدهمین نشست کمیته اطلاع‌­رسانی این معاونت در جمع مدیران رسانه‌های کشور با بیان اینکه سامانه‌­هایی مانند ۱۲۹ می‌تواند در خصوص سوالات حقوقی شهروندان موثر باشد گفت یکی از مجتمع‌­های قضایی که طبق قانون می­‌تواند ایجاد شود مجتمع حقوق شهروندی است.

وی، افزود: رسانه­‌ها می­‌توانند مطالبه­‌گر اجرای قوانین بر زمین مانده و برنامه­‌های اجرا نشده باشند، چرا که اجرای برخی قوانین می­‌تواند نتایج پیشگیرانه موثری داشته باشد.

 الفت با اشاره به اهمیت رسانه‌­های نوین و فضای مجازی، یکی از مهمترین ارکان حضور در فضای مجازی را تولید محتوای خوب و موثر عنوان کرد و گفت: رسانه‌­ها با انتشار محتوای مناسب و کارشناسانه می­‌توانند برخی قالب‌­های ذهنی غلط را که باعث خوب دیده نشدن واقعیت­‌ها می­‌شود، از بین ببرند.  

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، همچنین از رسانه‌­ها دعوت کرد در حوزه ارتباطات با توجه به رویکردهای جدید رسانه‌­ای در قوه قضاییه با این دستگاه همکاری نزدیک و موثری داشته باشند و تاکید کرد این همکاری، متقابل و دوطرفه خواهد بود.

نخستین بازدید معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم از یک خبرگزاری

روز سه شنبه-۲ بهمن ماه- محمدباقر الفت از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) بازدید کرد.

در ابتدای این نشست علی متقیان مدیرعامل خبرگزاری ایسنا ضمن خوشامدگویی به معاون قوه قضاییه و  مدیران رسانه‌­ها در بازدید از این خبرگزاری به تشریح عملکرد ۲۰ ساله این خبرگزاری پرداخت و رعایت اصول حرفه‌­ای و صحت خبر را مهمترین رکن در این خبرگزاری عنوان کرد. همچنین مهدی افتخاری دبیر شورای ارتقا آگاهی‌­های عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی قوه قضاییه ضمن قدردانی از خبرگزاری ایسنا، رویکردهای جدید در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم را بستر مناسبی جهت همکاری نزدیک با رسانه‌­ها دانست.

مدیران مسئول و عامل روزنامه‌­ها و خبرگزاری‌های حاضر در این نشست نیز بر نقش پررنگ و موثر رسانه‌­ها در ارتقا آگاهی­‌های حقوقی مردم تاکید و برای همکاری با قوه قضاییه در این خصوص ابراز تمایل کردند و رسانه‌­مداری در دنیای کنونی را یک امر انکارناپذیر دانستند.

در نشست ماهانه کمیته اطلاع­‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه که با حضور مدیران برخی رسانه­‌ها برگزار می‌­شود به موضوعات اولویتی جامعه در حوزه پیشگیری از جرم و آسیب‌­های اجتماعی و نقش رسانه در پیشگیری پرداخته می­‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 97110301828
  • خبرنگار :